League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

2017 Worlds’e katılmayı garantileyen ilk takım Flash Wolves oldu

Bugün oynadıkları tiebreaker karşılaşmasının ardından lig aşamasını birinci olarak bitiren Flash Wolves yeterli şampiyonluk puanını toplamış oldu ve 2017 Worlds’e katılmayı garantiledi. 

Dünya üzerindeki hemen hemen tüm liglerin sonuna yaklaşıyoruz. EU ve NA LCS’te lig aşaması henüz tamamlanmasa da ülkemizin de yer aldığı bir grup bölgede lig aşaması tamamlandı. Bunlardan birisi ise LMS. Her yıl adından ciddi bir şekilde söz ettiren LMS, Kore katili olarak bilinen Flash Wolves’un da evi. Son olarak MSI’da beklenen performansı sergileyemeyen takım, 2017 Yaz Mevsimi’nde lig aşamasını birinci bitirdiğinden ötürü 2017 Worlds’e katılmaya hak kazanan ilk takım oldu. Tiebreaker karşılaşmasında Raise Gaming’i yenen FW, mevsim finallerine doğrudan katılacak ve en kötü ihtimalle ikinci olarak 90 puan toplayacak. Hali hazırda 90 puanı bulunan ekip  en azından ikinci takım olarak Worlds’e katılacak.

2016 Worlds’te ölüm grubu olarak gösterilen B grubunda mücadele eden FW, ne yazık ki turnuvaya erken veda etmiş ve izleyenleri şaşırtmıştı. Ekip, 2015 yılındaki turnuvada ise Çeyrek Final oynamış fakat Origen’e yenilerek turnuvayı beşinci olarak tamamlamıştı. LCK takımlarına karşı durabilen nadir ekiplerden olduğu için “Kore katili” olarak adlandırılan FW’nin buna rağmen uluslararası alanda çok başarısı bulunmuyor. Takımın yine de bu mevsim kendisini ciddi anlamda geliştirdiğini söylemek gerekiyor. Mevsim başında disiplinsizlikten dolayı Karsa ve Betty’ye ceza veren ekip, geçtiğimiz mevsimki kadrosunu koruyarak bu yıl da iddiasını sürdürecek.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir