PROTALITY Season 6 Şampiyonu Sarvem Esports! mix PUBG PUBG Haberleri

PROTALITY Season 6 Şampiyonu Sarvem Esports!

100.000 TL ödül havuzu bulunan, şampiyon takımın doğrudan PEC EMEA : Springs Kazananlar Grubuna katılım hakkı bulunan PROTALITY Season 6 tamamlandı. Final lobisinde 16 takımın mücadele ettiği PROTALITY Season 6’da oynanan 15 maç sonucu Sarvem Esports şampiyonluğa ulaştı. Sarvem Esports bu sonuçla beraber 9-10 Mart tarihlerinde oynanacak olan PEC EMEA : Springs Kazananlar Grubuna davet aldı ve 40.000 TL ödülü cebine koydu. Ödül havuzu dağılımını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

PROTALITY Season 6 Puan Tablosu

Şampiyonun Yolculuğu 

Sarvem Esports, PROTALITY Season 6’ya Kazananlar Grubundan başlayacak olan 8 takımdan birisi olarak davet aldı. 24 takımın mücadele edeceği Kazananlar Grubu aşamasında B grubunda yer alan Sarvem Esports oynadığı 10 maç sonucunda 70 puan toplayarak 4. sırada yer aldı ve finale katılım hakkı elde etti. PROTALITY Season 6’da gösterdiği üstün performansla 15 maç sonucunda 143 puan toplayan Sarvem Esports PROTALITY Season 6 şampiyonu oldu. Sarvem Esports’u gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ederiz.

PROTALITY 3. Gün Yaşananlar

PROTALITY Season 6 Final Aşaması 3. gün ilk maçında HOWL Espor, 8 öldürme skoru ile galibiyeti alan taraf oldu. Günün ikinci maçında Digital Athletics ile HOWL Espor arasında yaşanan oyun sonu savaşından HOWL Espor galip çıkarak 4 öldürme skoru ile günün ikinci maçını da kazanan taraf oldu. Final aşamasının 3. mücadelesini 10 öldürme skoru ile Deep Jungle Walk ekibi kazandı. Orta sıralarda bulunan Deep Jungle Walk ekibi bu galibiyetle birlikte 5. sıraya kadar yükseldi. Günün dördüncü maçını 8 öldürme skoru ile Stardust ekibi kazandı. Stardust 2. sıradaki yerini korurken lider Sarvem Esports ile arasındaki puan farkını 1 puana indirdi. Şampiyonun belli olacağı son maç öncesi Sarvem Esports 127 puan ile zirvede yer alırken, ikinci sırada 126 puanla Stardust, üçüncü sırada ise 120 puanla HOWL yer alıyordu. Son maçta Sarvem ile HOWL arasında geçen oyun sonu savaşını Sarvem kazanarak 6 öldürme skoru ile galibiyete uzandı ve PROTALITY Season 6 şampiyonu oldu.

BBL Esports Yeni PUBG Kadrosunu Duyurdu https://5mid.com/pubg/bbl-esports-yeni-pubg-kadrosunu-duyurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir