League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, 2018 Yaz Mevsimi’ne Dark Passage galibiyetiyle başladı

Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi heyecanı başladı. Mevsimin ilk maçında 1907 Fenerbahçe, Dark Passage’ı rahat bir şekilde mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. 

8.11 yamasının ardından tamamıyla karmaşık bir hale gelen metada iki takımın da nasıl seçimler yapacağı merak ediliyordu. Yasaklama ekranına baktığımızda FB’nin çok daha iyi bir şekilde uyum sağladığına şahit olduk. DP’de standart olmayan tek seçim orta koridor Lulu iken FB’de ormana Xin Zhao, nişancı rolündeki Padden’a ise Vladimir tercih edildi. Ayrıca ligimizin ilk Pyke’ını da Zergsting’in ellerinden izledik.

Yeni bir takım olmasına rağmen bireysel anlamda yetenekli olarak nitelendirebileceğimiz DP, oldukça iyi bir erken oyun sergiledi. Padden’ın tercih ettiği Vladimir’i çok iyi cezalandıran ekip, orta koridordaki çatışmalarda da öne çıkmayı başardı. Fakat FB, takım halinde dolaşmaya başladıktan sonra kompozisyonunun efektifliğinin karşılığını aldı. DP’nin kuzey ormanında Lucian’ı yakaladıktan sonra art arda skorlar bulmayı başaran takım, kartopu metasında maçı çok rahat bir şekilde kontrol etti ve üç inhibitörü de yıkarak galibiyete uzanan taraf oldu.

FB’de Frozen ile Move’un performansı öne çıkarken DP’de yeni nişancı Route ile Kairos’un uyumu umut vaad etti.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir