League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, CREW’u yenerek lig aşamasını lider olarak tamamladı

2017 Yaz Mevsimi’nde lig aşamasının son mücadelesi olan 1907 Fenerbahçe Espor ile Oyunfor.CREW serisinin kazananı FB oldu ve takım mevsimi lider olarak tamamladı. 

Üst sıraların düğümünün çözüldüğü yedinci hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Günün ilk maçında GAL ile SUP karşılaşırken hiçbir iddiası kalmayan GAL, rakibinden bir puan koparmayı başardı. Öte yandan FB-CRW serisi ise ilginç bir şekilde tamamlandı. Serinin ilk maçında iki takımın da maça ciddi anlamda asıldığını gördük. CRW cephesi Orianna ve Jarvan seçimleri ile iyi bir kombo oluştururken FB’de Zac ve Frozen’ın çok iyi oynadığı Corki tercihlerini gördük. FB’nin alt koridoru Caitlyn-Karma ikilisi Xayah-Janna karşısında büyük bir üstünlük kazandı ve 8. dakikada alt koridor kulesini yıkmaya başladı. CRW genel olarak maçın ger kalanında bu kartopunu sonlandırmak adına iyi hamleler yapsa da FB ekibi oyunu soğuttu ve kontrollü bir şekilde maçı kapatmayı bildi. CRW’da Naehyun’un, FB’de ise Padden’in öne çıktığını ekleyelim.

Serinin ikinci maçında ise CRW adeta trolledi. Akali, Nidalee, Yasuo, Vayne ve Leona seçimlerini yapan ekip, FB’ye yenilerek çeyrek finaldeki rakiplerini yeneceklerini varsaydıklarında Yarı Final için SUP yerine FB’yi tercih etmek istediklerini gösterdi. Beklenildiği üzere bu kompozisyon ile FB’nin dengeli tercihleri karşısında hiçbir varlık gösteremeyen CRW, mevsimin ilk mağlubiyetini aldı. FB ise bu galibiyet ile lig aşamasını resmen birinci olarak tamamladı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir