League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Dark Passage.Dominos’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı

Şampiyonluk Ligi ilk hafta kapanış maçında, 1907 Fenerbahçe – Dark Passage.Dominos’u 33 dakika sonunda geçmeyi başardı.

2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi heyecanında ilk haftanın sonuna geldik. Bir galibiyeti bulunan Dark Passage.Dominos ile henüz hiç galibiyet alamayan son şampiyon 1907 Fenerbahçe’nin karşılaşmasında gülen taraf sarı lacivertliler oldu.

Ornn, Shyvana, Gankplank, Ezreal, Tahm Kench gibi meta yasaklamalarının yapıldığı seçim/yasaklama ekranı iki taraf içinde büyük avantaj getirmedi. Seçim kısmında ise üç gün içinde gözlerimizin alıştığı Azir – Ryze ve Varus – Sivir eşleşmelerinin yanında, Chaser’in ellerinde Jarvan, KaKAO’nun ellerinde ise Zac izledik.

Maçın dengelerini 1907 Fenerbahçe tarafına kaydıran en büyük etken kesinlikle erken oyunda başlayan orman baskısıydı. Chaser, Padden ve Zergsting üçlüsü KaKAO’ya ormanın alt kısmını dar etti. Hal böyle olunca Dark Passage.Dominos normal şartlarda 1:50 civarı alması gereken mavi güçlendirmeyi 18. dakika civarında aldı. Dark Passage alt koridorunun bu baskıya cevap verememesi de takım savaşları fazına 1907 Fenerbahçe’yi önde götürdü.

20. dakikada rotasyon ile aldıkları iki skoru iyi değerlendiremeyen 1907 Fenerbahçe, birkaç dakika içinde Padden’ın yakalanması ile başlayan savaşta rakibine 4 skor üstüne Baron güçlendirmesi kaptırdı. Buna rağmen Marshall’ın da centilmence aynı şekilde yakalanması ile oyunun hakimiyeti tamamen 1907 Fenerbahçe’ye geçti ve kazanılan savaşın ardından alınan baron ile 33. dakikada Dark Passage Nexus’u yıkıldı. Bu skorla 1907 Fenerbahçe de, Dark Passage.Dominos da ilk haftayı bir galibiyet ve iki mağlubiyetle tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir