League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, 2020 Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu

1907 Fenerbahçe Espor, HiRit, Mojito, Blue, Luger ve Wendelbo’dan oluşan 2020 VFŞL Kış Mevsimi kadrosunu duyurdu.

1907 Fenerbahçe Espor, geçtiğimiz yıllarda önemli isimlerden oluşan kadrolarla mücadele etti. Frozen ve Thaldrin’le başlayan bu serüvenden Kirei, Ruin ve Untara gibi oyuncularla devam etti. Geçtiğimiz mevsime Untara, Wiz, Bolulu, Hades, Only35 beşlisiyle başlayan ekip mevsim boyunca çeşitli değişiklikler yaptı. Blue ve Luger gibi oyuncuları Vadi’ye indiren organizasyon bunun yanında Hades’i destekte kullanmayı seçti. Gelecek mevsim için yeniden yapılanmaya giden 1907 Fenerbahçe Espor, HiRit, Mojito, Blue, Luger ve Wendelbo’dan oluşan beşlisini duyurdu.

Ruin ve Kirei’den boşalan koltukları nasıl dolduracağı merakla beklenen organizasyon, Untara ve Wiz ile anlaşmaya vardı. Takım, geçtiğimiz mevsim farklı beşliler denedi ancak beklenenin altında kaldı ve Yaz Mevsimi’ne çeyrek finalde veda etti. Bunun üstüne yabancı oyuncuları ve yerlilerin bir kısmıyla yolları ayıran ekip, gelecek sezın için yeni bir kadro kurma kararı aldı. Bugün yapılan açıklamaya göre FB, gelecek sezon HiRit, Mojito, Blue, Luger ve Wendelbo beşlisiyle oynayacak. Oyuncuları bireysel olarak değerlendirmede fayda var.

HiRit geçtiğimiz mevsim Team LDL forması giydi ve yetenekli bir oyuncu olarak biliniyor. Mojito ise sürekli gelişme kaydeden bir oyuncu. Geçtiğimiz yılki beşliden kalan iki isim Blue ve Luger oldu. Yetenekli ikili genç yaşlarıyla ön plana çıkıyor. Destek ise bir süredir ülkemizde izlediğimiz Danimarkalı Wendelbo.

Takımın koçu Smeagol olacak. Bakalım Fenerbahçe gelecek mevsim nasıl bir performans sergileyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir