League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, 2021 Kış Mevsimi kadrosunu açıkladı

1907 Fenerbahçe Espor gelecek mevsim ligde mücadele edeceği Lenom, Elramir, stillnumb, Neramin ve Sparz beşlisini duyurdu.

2020 Yaz Mevsimi 1907 Fenerbahçe Espor için beklenenin çok altında gitti. Orta koridordaki yetenekli oyuncu Blue ile birlikte Kış Mevsimi şampiyonu olan ekip, Yaz Mevsimi’nde playoff’lara kalamadı. Mevsimi Sacre, Mojito, Blue, Hades, Japone beşlisiyle tamamlayan ekip normal sezonu 7. sırada tamamladı. 2021 için sıfırdan bir kadro kuran ekip Lenom, Elramir, stillnumb, Neramin ve Sparz’dan oluşan beşlisini duyurdu.

Üst koridor Lenom Akademi Ligi’nde sergilediği performanslarla VFŞL’de oynayabileceğini herkese kanıtlamıştı. Ormancı Elramir ise kadronun en deneyimli ismi olarak ön planda. Orta koridor stillnumb, nişancı pozisyonunda başladığı kariyerine yükselen bir grafikle devam ederken alt koridorda kendini ispatlamak isteyen Neramin ve Sparz’ın uyumu merak ediliyor. Koç kadrosu için ise üç isim açıklandı. Ana koçluk görevinde Arkhe, stratejik koç H20 ve performans koçu IRL gelecek mevsim 1907 Fenerbahçe Espor çatısı altında yer alacak.

Kadroya bakıldığında genç isimlerin ağırlıkta olduğu ön plana çıkıyor. Bu da başarıya aç ve kendini göstermek isteyen oyunculardan kurulu bir beşli olduğunu gösteriyor. Özellikle Lenom ve Neramin’in performansları kadro hakkında en çok merak edilenler arasında. Bu ikili VFŞL’de ilk kez boy gösterecek ve mekaniklerinin ne kadar üst düzey olduğundan bahsetmeye gerek olduğunu düşünmüyoruz.

1907 Fenerbahçe Espor geçtiğimiz sezon kadro içinde yaşanan olayların ardından gündeme gelmişti. O kadronun dağılmasıyla takımda yeni ve başarı isteyen bir yapı olduğunu söylemek mümkün. Bilindiği üzere Blue bu sezon LEC’ye katıldı. İlerleyen dönemlerde benzer potansiyeldeki oyuncuların bu beşlinin içinde yer aldığı da bir gerçek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir