League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Galakticos karşısında üç puana ulaştı

2017 Kış Mevsimi’nde 6. hafta 2. günün son karşılaşmasında 1907 Fenerbahçe Espor ve Team Galakticos galibiyet için mücadele etti. Form grafiği yüksek olan FB, rakibi karşısında zorlanmadan üç puanın sahibi oldu.

Serinin ilk maçında FB’den Aurelion Sol tercihi, Galakticos’tan ise sürpriz bir Trundle-destek seçimi gördük. Mavi güçlendirmeyi Coma’ya kazandırabilmek için koridora geç giden Mean-Rogu ikilisi, karşılaşmanın büyük bir bölümünde Kalista-Braum ikilisinin gerisindeydi. Üst koridora kule altı giren ve skor alan GAL taraftarı, A. Sol ile yukarıya yetişen Frozen’ın iki skor almasına engel olamadı. Bir süre sonra haritayı ele geçiren Frozen, FB’nin çatışmalardan öne çıkmasındaki en büyük etmendi. Thaldrin’i yan kordorda Marshall’a karşı iyi koruyan ve baskınlarıyla takım arkadaşına avantaj sağlayan Frozen, Vadi’nin her yerindeydi. Alt koridor inhibitörü açıldıktan sonra Galakticos’un çok iyi bir şekilde oyunu soğuttuğunu da eklemek gerekiyor. Baron önündeki son savaşta 5v4 savaşmasına rağmen Soz Purefect’in erken yakalanması ve Mean’in çabuk düşmesi, takıma mağlubiyeti getirdi. FB ekibi genel olarak iyi performans gösterirken GAL takımında ise öne çıkan isim yine Soz Purefect ve Marshall oldu.

İkinci maçta ise iki takımın da standart bir kompozisyon kurduğunu gördük. Erken oyunda Move, Coma’ya karşı büyük bir üstünlük sağlarken, oyun oldukça yavaş ilerledi. Bu da elbette FB’ye çok daha fazla yaradı. Kog’Maw’ın dört eşya almasından sonra şampiyonun önünde kimse duramazken, GAL’ın Coma ile çok daha pasif ve kararsız bir oyun tarzı sergilediğini söylemek gerekiyor. FB ise alışık olduğumuz makro odaklı bir oyun sergileyerek galibiyete ulaşmayı bildi. 34. dakikada orta koridorda Padden’ın üç skor almasıyla Baron’u kesen FB, 35. dakikada oyunu bitirdi ve üç puanın sahibi oldu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir