League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor ve Team AURORA yine berabere kaldı

2017 Yaz Mevsimi 4. haftanın son gününde karşılaşan 1907 Fenerbahçe Espor ve Team AURORA 1-1 berabere kaldı. AURORA böylelikle yine galibiyet alamadan haftayı kapattı.

4. hafta 3. gün mücadelelerinin ilki olan FB-AUR serisi büyük bir heyecana sahne oldu. Ligin galibiyetsiz ekibi AUR rakibi karşısında üç puan ararken FB ise üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için mücadele etti. Serinin ilk maçında FB’nin Zergsting odaklı yasaklamalar yaptığını gördük. Zac ve Orianna kombosunu alan FB’ye karşın AUR’da Kalista-Bard ikilisi bulunuyordu. Karşılaşmanın büyük bir bölümü çatışma halinde geçti. İki takım da tek dolaşan oyuncuları iyi bir şekilde cezalandırırken, avantajı eline geçiren taraf AUR oldu. Baron etrafında Thaldrin’i yakaladıktan sonra güçlendirmeyi alan AURORA, vitesi arttırdı ve arkasına bakmadan karşılaşmayı kapatmayı başardı. Zergsting’in Bard’ı maçın MVP’siydi.

İkinci maçta ise FB’nin Jarvan-Zac-Galio üçlüsü ile fazlasıyla tank bir kompozisyon kurduğuna şahit olduk. Öte yandan AUR ise Kalista-Taliyah ikilisinden vazgeçmedi. İlk maçta olduğu gibi bu maçta da gidişatı belirleyen şeyler takım savaşları oldu. Oyunun orta kısmında Kalista-Taliyah ikilisine çok iyi odaklanan FB, tank kompozisyonunu çok iyi kullandı ve avantajı eline geçirdi. Kontrolü eline aldıktan sonra bırakmayan FB’nin hızlı bir şekilde maçı kapatmasını beklesek de ne yazık ki ekip artık bir nevi alışkanlık haline getirdiği  oyun sonu kötü kararları ile karşılaşmanın uzamasına neden oldu. Fazlasıyla güçlü olmasına rağmen bir türlü maçı kapatamayan FB’nin yardımına ise Ruve Sama-Zergsting ikilisi koştu diyebiliriz. Üst koridorda Kalista-Gragas ile oyun yapmaya çalışan ikili, ne yazık ki başarılı olamadı ve FB maçı kazanarak seriyi 1-1’e getirdi.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir