League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe’nin yıldızı Frozen, Worlds 2017 ile ilgili açıklamalar yaptı

Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe’nin Worlds 2017 macerası devam ederken, takımımızın yıldızı Frozen turnuvayı yerinde takip eden Kore espor basınına açıklamalarda bulundu.

1907 Fenerbahçe için şimdilik rüya gibi başlayan Worlds 2017’de yarın oynayacağımız Team oNe serisi öncesi Fomos’a bir röportaj veren Frozen, temsilcimizin turnuva öncesindeki hedefleriyle grup mücadeleleri sonrasındaki hedeflerinin değiştiğini söyledi.

“Buraya gelirken öncelikli hedefimiz ön eleme aşamasını geçmekti, ama şimdi gruplarda şansımız yaver giderse çeyrek finallere çıkabileceğimizi düşünüyorum. Bu yüzden yeniden çalışmaya başlamamız gerekiyor.”

Turnuva yolculuğumuz aslında pek de keyifli başlamamıştı. İlk olarak vize problemleri sebebiyle Çin’e oldukça geç ulaşan kadromuz, Move’un hâlâ vize alamaması nedeniyle bir değişikliğe giderek Frozen’ın Longhzu’dan takım arkadaşı Crash’i takıma dahil etti. Uyum sorunu, antrenman eksikliği gibi konular bir süre Türk espor takipçilerinin aklını meşgul ederken, 1907 Fenerbahçe gruplardaki performansıyla tüm sorunların aşılabileceğini gösterdi.

Temsilcimiz oldukça şanslı bir kuranın ardından Ön Eleme aşamasında D Grubu’nda LMS’ten Hong Kong Attitude ve Japonya’dan Rampage ile eşleşmişti. Gruplara ikinci torbadan gelerek birinci torba takımını yenen ilk ekip olma başarısını gösteren FB, ilk maçların ardından hali hazırda yüksek olan beklentileri karşılayabileceğini göstermişti. Ardından ikinci gün HKA’ya bir maç verdikten sonra lideri belirleyecek tie-break karşılaşmasında Frozen’ın sergilediği mükemmel performansla olabilecek en iyi senaryoyu gerçeğe dönüştürmüştü.

Riot Games

Tie-break maçında şu an için orta koridorda meta dışı diyebileceğimiz sürpriz Ekko tercihiyle Vadi’ye inen ve takımını sırtlayan Frozen, bu seçimin arka planında yaşananlardan da bahsetti.

“Pek antrenman yapma fırsatımız olmadığı için şampiyon seçimleri konusunda soru işaretlerimiz vardı. Tekli derecelide iş yapan bir sürü şampiyon olsa da, takım odaklı bir turnuva maçında işe yarayıp yaramayacağını deneyemeden Ekko tercihinde bulunduk. Karşı takım Syndra’yı seçtiği için bazı destek şampiyonlarını yasakladık ve sonra da benim rahat hissettiğim, hem de Syndra’ya karşı güçlü olan bir şampiyonu seçtik. Aynı zamanda reaktif oyun tarzımızı değiştirip proaktif olmak istedik.”

Kariyerinde ilk kez 1907 Fenerbahçe ile League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılan Frozen, “Maçlarımızı çok daha fazla insan izlediği için oynamak da daha eğlenceli oluyor. Turnuva boyunca güzel oyunlar gösterip iyi performanslar sergilemeye devam etmek istiyorum. Bence oynayacak daha iyi bir sahne yok,” ifadelerine yer verdi.

Tüm otoriteler tarafından gruplara çıkmasına garanti gözüyle bakılan 1907 Fenerbahçe, Cuma sabahı 06:00 sularında Brezilya temsilcisi Team oNe ile beş maçlık bir seriye çıkacak. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir