League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe, Hong Kong Attitude ile tie-breaker maçı oynayacak

Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor, D grubu birinciliği için Hong Kong Attitude ile tie-breaker karlışmasına çıkacak. Ekibimiz Rampage’ı yenerek grup ikinciliğini garantilese de birinciliği HKA’ya yenilerek zora soktu.

1907 Fenerbahçe’nin iyi oyunu maçlara çıktığı ikinci günde de devam ediyor. Günün ilk maçında Rampage ile karşılaşan takım, yine erken oyuna yavaş başlasa da karşılaşmayı oyun sonuna taşımayı başardı. Rakibinden daha iyi kararlar alan ve daha iyi takım savaşları çıkartan FB, RPG’nin Baron girişimlerini çok iyi değerlendirdi ve hatalarını cezalandırdı. Günün ikinci karşılaşması ise HKA rövanşıydı. Oyunun ilk dakikalarından itibaren rakibine fazla taviz veren temsilcimiz, bir türlü geri dönüşü gerçekleştiremedi. Galio’yu yakaladıktan sonra Baron’a başlayan FB, Syndra’nın güçlendirmeyi çalmasını engelleyemedi. Savaşa katılmayan Tristana ise orta koridordan ilerleyerek Baron güçlendirmesinin de yardımıyla tek başına maçı tamamladı.

Bu sonuçlar ışığında HKA ile skorumuz eşitlenmiş oldu. Grup birinciliği için HKA ile tie-breaker maçına çıkacağız. Gruplara kalabilmemiz için grup birinciliği fazlasıyla anlamlı. Zira ikinci olduğumuz sürece Fnatic, Cloud9 ve Team WE gibi rakiplerle eşleşme ihtimalimiz bulunuyor. Birinci olduğumuz senaryoda sadece bu rakiplerden kaçınmış olmayacağız, aynı zamanda grup ikincileri Lyon, Team oNe veya Young Generation ya da Kaos Latin Gaming ile eşleşeceğiz. FB’nin HKA karşısında galibiyete ulaşması için daha kararlı olması ve takımın hem zayıf yönü hem de önemli silahı Padden’a rahat olabileceği bir şampiyon seçmemiz gerekiyor. Tie-breaker karşılaşması FNC-YG eşleşmesinden sonra takribi 14:00 gibi oynanacak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir