League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe, Hong Kong Attitude’u yenerek Worlds 2017’ye galibiyetle başladı

Temsilcimz 1907 Fenerbahçe, Worlds 2017 Ön Eleme aşamasının ilk karşılaşmasında Hong Kong Attitude’u yenerek turnuvaya zaferle başladı. 50 dakika süren mücadelenin yıldızı ise Padden’dı.

TBF 2017’yi kazanarak Worlds’e gitme hakkı kazanan 1907 Fenerbahçe, D grubunda LMS temsilcisi Hong Kong Attitude ve LJL ekibi Rampage ile eşleşmişti. Turnuvanın ilk iki gününde A ve B grupları maçları oynanırken bugün C ve D grubu maçları başlıyor. Temsilcimiz ilk maçında HKA ile karşılaştı ve rakibini yavaş fakat güvenli bir şekilde yenmeyi başararak ilk galibiyetine ulaştı.

Move’un vize problemleri yüzünden turnuvaya katılamaması takımı ormancı arayışına itse de Vici Gaming’den Crash transfer edildi. Daha önce Longzhu’da Frozen ile birlikte oynayan Crash, Move’un yokluğunu aratmadı. Karşılaşmanın ilk dakikaları bizim için çok iyi geçmese de ekibimiz toparlanmayı başardı. 20 dakika oldukça yavaş ilerleyen maç bir anda inhibitör kulelerinin takas edilmesi ile hızlandı. Yanlış rotasyon yapan Frozen’dan dolayı üst koridor inhibitörünü veren FB, bu noktadan sonra beraber hareket etti ve kontrolü yavaş yavaş geri aldı. Bir defa Crash, bir defa da Frozen’ın Baron çaldığı oyunda FB çok daha koordineli takım savaşları çıkardı. Takım savaşı pozisyon alma konusunda ne kadar iyi olduğunu bildiğimiz Padden ise Tristana ile kalan skorları topladı. Ne kadar iyi oynasa da Padden’ın dört rakibin arasına W kullandığı pozisyonun akıllarda kaldığını da eklemek gerekiyor.

Temsilcimiz bu galibiyet ile grup birinciliği için ciddi bir avantaj elde etti. FB, günün ikinci maçında Rampage ile karşılaşacak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir