League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, ikinci KMF biletini kaptı

Galatasaray Esports’u 3-0 ile geçen 1907 Fenerbahçe, finalde Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi oldu.

1907 Fenerbahçe bu mevsim harika performanslar ortaya koydu. Normal sezonda Galatasaray Esports’a karşı zorlanmayan ekip yarı finalde de derbinin kazananı oldu. 3 oyunun sonunda rakibini mağlup etmeyi başaran takım KMF’de Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi oldu. 13 Nisan’da oynanacak KMF saat 13:00’da başlayacak.

1. Maç

Seride ilk kanı Taikki’nin karşı baskınıyla Galatasaray aldı. Godbro orta koridorda Bolulu’yu bire birde katletmeyi başardı. İşler GS adına iyi gidiyor gibi gözükse de Karthus seçimini iyi kullanan 1907 Fenerbahçe aradaki farkı kapayıp öne geçti. GS tarafında Godbro iyi bir oyun geçirdi. Takım olarak makro oyunu çok iyi oynayan 1907 FB başarılı harita hareketleriyle aradaki farkı yavaş yavaş açtı. Artık bir dakikadan sonra çok güçlü bir hale gelen ekip durdurulamadı ve 23 dakikada maçı kazanmayı başardı.

2. Maç

Serinin ikinci maçında Galatasaray cephesinde MGX’i orta koridorda gördük. Kirei, çok sevdiği Kindred seçimini yaparak aktif bir oyun oynadı. Erken oyunda Taikki’ye kıyasla çok daha iyi bir oyun ortaya koyan ormancı takımının altın farkını açmasında önemli bir etken oldu. Japone’nin harita hareketleri de 1907 Fenerbahçe adına galibiyetin önemli etkenlerinden oldu. Hem Kirei ile birlikte hem de Hades ile haritayı gezen Japone yan koridorlara büyük etki etti. 26. dakikada Bolulu’nun harika Lissandra oyunuyla takım savaşını kazanan 1907 FB, maçı bitirmeyi başardı.

3. Maç

İlk kanı alt koridorda Hades almayı başarsa da Taikki üst koridordaki baskınıyla takası yakın kapattı. Godbro ise orta koridorda Bolulu’ya karşı çok baskın bir oyun oynadı. Galatasaray orta oyunu çok iyi kapattı. Takıım olarak doğru kararları alan ekip Shen ultisini iyi kullandı. Kirei’yi ormanında yakalayan ekip oyuncuyu maçtan bir hayli düşürdü. Üstünlüğünü eline almışken çok fazla hata yapan GS rakibini maça yeniden ortak etti. Hades harika bir Vayne performansı ortaya koydu. İnanılmaz kaotik savaşların yapıldığı mücadelede kazanan taraf 41 dakikanın ardından 1907 Fenerbahçe oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir