League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Kış Mevsimi şampiyonu oldu

Normal sezonu da lider olarak bitiren 1907 Fenerbahçe, KMF’de Bahçeşehir SuperMassive’yi 3-0 ile geçerek şampiyon olmayı başardı.

Sezon genelinde Ruin ve Kirei ikilisinin çok baskın olduğunu görmüştük. KMF’de de aynı dominantlığı devam ettiren ikili harika bir seri çıkardı. SUP tarafında Zeitnot çok iyi oynasa da bu performans yeterli olmadı. Normal sezonun aksine çok fazla akıl oyununu döndüğü mücadeleler izledik. İki takım da neden finalde olduğunu makro oyunlarıyla kanıtladı. Üç maçta da geç oyunu çok daha iyi oynayan 1907 Fenerbahçe şampiyon olmayı başardı.

1. Maç

Bahçeşehir SuperMassive koridorları iterek erken oyunda Kirei’nin üstüne oynadı. Takım ormancıyı yakalasa da harika bir sıçra atan Kirei ilk kanı vermekten kıl payı kurtuldu. Ardından yapılan savaşta 4 skor almayı başaran SuperMassive bir de Alev Ejderi aldı. Stomaged harika bir erken oyun geçirdi. Takım savaşlarını daha iyi oynayan taraf SUP oldu. İki takım da harika akıl oyunlarıyla makro oyunu kazanmaya çalıştı. Ruin ayrık ittirmede Ryze ile Kennen’e karşı büyük üstünlük kurdu. Karthus ultisini de iyi kullanan 1907 Fenerbahçe maça geri döndü. SUP tarafında Frozen ve Zeitnot harika oynadı. Kirei’nin Baron çalmasıyla FB öne geçti. İnanılmaz kaotik savaşların ardından 1907 Fenerbahçe harika bir akıl oyunuyla SUP’u üssüne geri döndürmedi ve RUİN- Bolulu ikilisi oyunu bitirdi.

2. Maç

Stomaged’in iyi oyunu SuperMassive’ye erkenden ilk kanı getirdi. SUP mücadeleye çok iyi başladı. İlk kule 1907 Fenerbahçe’ye gitti. Bahçeşehir SuperMassive tarafında Frozen harika bir erken oyun geçirdi. İki takım da yavaş oynadı ve yapılan takım savaşları çok yakın geçti. SUP savaşlarda rakipten birilerini aradan çıkarsa da bunu objektife dönüştüremedi. 1907  Fenerbahçe ise bu işi çok iyi başardı. Rakibinin Baron kararını çok iyi cezalandıran FB çok iyi savaştı ve mücadeleyi 44 dakikada kazandı.

3. Maç

Son maçta iki takım da daha önce kendilerinden pek görmediğimiz seçimler yaptı. SUP tarafı Lee Sin ve Vayne seçimlerini yaparken 1907 Fenerbahçe Fiora seçti. İlk kan alt koridorda SUP tarafına gitti ancak 1907 Fenerbahçe dönüş skorunu almayı başardı. Alt koridorda çıkan savaşta Zeitnot harika mekanikleri ile Karthus Q’larından çok iyi sıyrıldı ve takımının buradan 3 skor çıkarmasında büyük rol oynadı. Stomaged, Alev Ejderi’ni çaldı ve Fabfab üç skor alarak savaşı takımına kazandırdı. Takımlar tekrar oyunu yavaşlattı. Özellikle Karthus seçimini çok iyi kullanan 1907 Fenerbahçe suskunluğunu bozdu ve Baron’u ve skorları başardı. Ardından farkı yavaş yavaş açan ekip maçı bitirerek serinin kazananı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir