League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe’nin galibiyet hasreti sona erdi

Dark Passage.Dominos karşısında ikna edici bir galibiyet alan 1907 Fenerbahçe, süper haftadaki kötü performansı sonrası nefes aldı.

Seçim yasaklama ekranında mavi tarafta yer alan Dark Passage.Dominos, Zergsting’e Tahm Kench, Thaldrin’e Camille ve Frozen’a da Galio yasaklamaları yaptı. Fenerbahçe ise Ruvelius’a yönelik Xayah, Kalista, Ezreal ve Varus yasaklamalarında bulundu. İlk seçimden Gangplank’e yönelen DP, daha sonra Azir ve Braum alarak birinci fazı tamamladı. 1907 Fenerbahçe’nin bu hamlelere karşılığı ise Zoe, Skarner ve Caitlyn ile oldu. Üzerine dört yasaklama çeken Ruve, Tristana alırken, Kakao da Nunu seçimine yöneldi. Günün ikinci maçında gördüğümüz üst koridor Sion, bu kez Thaldrin’in ellerindeydi.

İlk 15 dakikası hareketsiz geçen karşılaşmada ilk aksiyon aşağı koridorda çıktı. İkiye iki takasa girdiklerini düşünen Ruvelius-Japone ikilisi, çalıdan Skarner çıkınca ve Taric ultisi etkili kullanılınca ilk kan skorunu rakibe vermiş oldu. Ortadan ve alt koridordan kuleler alan 1907 Fenerbahçe, bir anda altın farkını üç binlere kadar çıkardı ve mücadelede üstünlüğü ele geçirdi. Orta koridordan baskı kurarak ikinci kuleyi de alan ekip, ardından Baron’u keserek rakip üsse iyice baskı kurdu. Üç inhibitörü de düşürerek güçlendirmeyi iyi bir şekilde kullanan FB, 28 dakika sonunda rakibini skor dahi vermeden yenmeyi başardı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir