League of Legends League of Legends Haberleri

2017 Kış Mevsimi’nin En İyileri belli oldu

Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi’nde, normal sezon aşamasında en iyi performansı gösteren isimler Riot Games Türkiye ekibi tarafından ödüllendirildi.

Daha önce “Mevsimin çaylağı” olarak HWA’dan Xico’yu, “En çok gelişme gösteren oyuncu” olarak yine HWA’dan Trix’i ve “Mevsimin en değerli oyuncusu” olarak da SuperMassive’in yıldız üst koridoru fabFabulous’u seçen Riot Games, çeyrek finallere kısa bir süre kala 2017 Kış Mevsimi’nin En İyileri’ni de açıkladı. Mevsim boyunca en az sekiz hafta mücadele göstermiş olma şartının arandığı oylamada; halk, koçlar ve jürinin oyları sonucu ödüle layık görülen isimler belirlenmiş oldu. Buna göre Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi’nin en iyi isimleri şöyle:

Üst Koridor

fabFabulous (SuperMassive)

Geçtiğimiz günlerde “Mevsimin en değerli oyuncusu” seçilen oyuncunun, en iyiler oylamasında da yer alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Bu mevsim gösterdiği performans ile diğer üst koridor oyuncularından bir gömlek üstün olduğunu ortaya koyan fabulous, halk oylamasında da, jüri ve koç oylamalarında da birinci olmayı başardı.

Orman

K0u (Galakticos)

Ormanda çok iyi bir mevsim geçiren Trix, Stomaged ve K0u’dan kimin mevsimin en iyileri arasında yer alacağı büyük bir merak konusuydu. Gösterdiği performansla Galakticos’un çeyrek finallere katılmaya hak kazanmasında büyük rol oynayan K0u, halk oylamasında ikinci çıksa da, jüri ve koç oylamaları da dikkate alındığında mevsimin en iyi ormancısı seçilmiş oldu.

Orta Koridor

Frozen (1907 Fenerbahçe Espor)

Geçtiğimiz yıl LCK’de Longzhu Gaming takımında forma giyen ve bu mevsim Fenerbahçe’ye katılan Frozen, normal sezon aşamasında gösterdiği olağanüstü performansla bu ödülü fazlasıyla hak etti diyebiliriz. Özellikle Ryze, Orianna ve Syndra ile çok etkili olup takımına puanlar kazandıran Koreli,  halk, jüri ve koçlar tarafından sezonun en iyileri arasına dahil edildi.

Nişancı

Zeitnot (SuperMassive)

SuperMassive’e katılmasının ardından performansında ciddi bir yükseliş yakalayan Zeitnot’un, Kış Mevsimi’nde boy gösteren diğer nişancıların arasında ödülü almakta pek zorlanmadığını söyleyebiliriz. Yıldızlaştığı maçların yanı sıra çıktığı tüm mücadelelerde yapması gerekeni yapan oyuncu, herkesin hem fikir olduğu üzere tam bir görev adamı olarak da öne çıkıyor.

Destek

Dumbledoge (SuperMassive)

Yaptığı oyunlar sonucu, “taşıyıcı destek” denildiğinde ilk akla gelen isim olan Dumbledoge, iki yıldır ligimizin en gözde destek oyuncusu konumunda. 2017 Kış Mevsimi normal sezonunda da iyi bir performans ortaya koyan Dumble; hem halk, hem jüri, hem de koçlar tarafından mevsimin en iyi destek oyuncusu seçildi.

Koç

Exorant (SuperMassive)

2015 IWCI turnuvasında Kaos Latin Gamers ile çalışan, ardından tam ülkemiz ekiplerinden Beşiktaş.OyunHizmetleri’nde de görev yapmaya hazırlanırken yaşanan olaylar sonucu takım evini terk eden Exorant, bu sezon SuperMassive’in başına geçti. Takımın ligdeki yerine ve maçlarda gösterdiği performanslara baktığımızda Romanyalı koçun ne denli başarılı olduğunu da görüyoruz. Halk oylamasında ikinci çıkan koç, jüri ve koç oylarının da hesaba katılmasının ardından ligin en iyi koçu olmayı başardı.

Biz de 5Mid olarak “Mevsimin En İyi Beşi ve Koçu” ödülünü alan isimleri tebrik ediyoruz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir