League of Legends League of Legends Haberleri

2018 Kış Mevsimi’nde ilk yarı finalist Team AURORA oldu

2018 Kış Mevsimi ilk çeyrek final karşılaşmasında son şampiyon 1907 Fenerbahçe Espor’u 3-1 ile geçen Team AURORA geleneği bozmadı ve adını yarı finale yazdırdı.

Çeyrek final eşleşmelerinin en zayıf takımı olarak gösterilen Team AURORA, bir kez daha sürpriz yaptı ve Yarı Final alışkanlığını bozmadı. Normal sezonu 6. sırada zar zor bitiren AUR, ligde eşitlik bozma maçında HWA’yı yenerek playofflara kalmıştı. FB ile eşleşen AUR’un şansı zayıf olarak gözükse de takımdaki tecrübe Vadi’ye inildiğinde çok faydalı oldu.

Seri hakkındaki en önemli detayın maçların kaderinin seçim yasaklama ekranında belirlendiğiydi. Son HWA maçında Olaf alarak takımını sırtlayan Wisdom ilk iki maçta da Olaf tercihinde bulundu ve AUR takım halinde harika oynadı. İlk maçta Kai’sa-Shen alt koridoruyla takıma yeni bir soluk getiren AUR, sinerjisi yüksek şampiyonları alarak FB’nin geri dönüşünü zorlaştırdı.

FB’nin varlık gösterebildiği ilk maç ise üçüncü karşılaşma oldu. Seçim yasaklama ekranında çok kötü tercihler gerçekleştiren AUR, FB’ye Taliyah’ı bırakarak büyük bir hata yaptı ve bu maçı da kaybetti. Serinin son maçında yine ilk karşılaşmadaki kompozisyonuna geri dönen AUR, alt koridorda Kai’sa-Shen ikilisi, ormanda ise yasaklanmayan tek şampiyon olan Camille ile Vadi’ye indi. Çok iyi bir erken oyun oynayan AUR, sürekli olarak hata yapsa da FB de aynı hataları tekrarladı. FB’nin Vladimir seçeneği takım savaşlarını değiştirebilecek bir şampiyon olmasına rağmen beklenen etkiyi göstermedi.

FB’de hem Chaser hem de alt koridor ikilisi düşük performans sergilerken AUR’da Wisdom ve Naru takımın yıldızlarıydı. AUR bu sonuçla Yarı Final’de SUP’un rakibi de oldu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

2 Comments

  • Caspianyx 8 Nisan 2018

    Bence 1907 FB nin en büyük sorunu supportunun olmayışı bir takım eğer Japone gibi gelecek vaat eden bir supportu gönderip bugüne kadar hiçbirşey ortaya koymamış zergsting’i getiriyorsa zaten şampiyonluğu bırakın yarı finali bile hedeflemesin. Frozen geçen yıldan sonra sanki ya bıkmış ya başka sorunlar yaşıyor. Yaz mevsiminde bakalım ne yapacak bu takım. Oyunu bu şekilde oynamaya çalıştıkları sürece pek bir şey beklenmemeli.

  • emre ak 8 Nisan 2018

    Çöp padden gitmedikçe fenerbahçe düzelmez, chaser in tüm vaktini padden e kill aldırayım demesiyle mid top geri kalıyor. eskiden ligte seviyesi yüksek az adam vardı frozen oyun taşıyordu şimdi takım oyunu oynaması gereken fenerbahçe padden in günahını sırtlıyor YAZIK…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir