2020 LCK Yaz Mevimi'nde 7. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevimi’nde 7. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 7. Hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 3. günü geride bıraktık. SeolHaeOne Prince Gen.G ve DRX – Afreeca Freecs serilerini izlediğimiz günde üçüncü maçı göremedik. Gen.G ve DRX, rakiplerini 2-0 yenerek serilerden zaferle ayrılmayı ve birer puanı ceplerine koymayı başardılar.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 7. Hafta 3. Gün Sonuçları:

SeolHaeOne Prince| 0 – 2 | Gen.G

DRX| 2 – 0 | Afreeca Freecs

 

SeolHaeOne Prince – Gen.G 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında sahaya çıkan takımlardan SeolHaeOne Prince’in kadrosu ikssu, Kuma, Mickeey, HyBriD ve Secret’dan oluştu. Takım Gnar, Olaf, Twisted Fate, Kalista ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Vadinin diğer tarafındaki Gen.G ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonunda Renekton, Lee Sin, Zoe, Ezreal ve Sett yer aldı.

Günün ilk maçı 34 dakikada bitti. Oyunun ortalarında bir şeyler yapmaya çalışsa da SeolHaeOne Prince, Gen.G’nin performansının altında kaldı. Rakibine cevap vermekte zorlanan takım, seride 1-0 geri düştü. Maçın en değerli oyuncusu olarak 11/1/12’lik Ezreal performansı ile Ruler seçildi.

SeolHaeOne Prince – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında SeolHaeOne Prince, alt koridor oyuncuları HyBriD ve Secret yerine Trigger ve Mia ile vadiye indi. İlk maçın mağlubu takım, ikinci karşılaşma için Gnar, Nidalee, Sett, Wukong ve Senna’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçı kazanarak seride öne geçen Gen.G ise kompozisyonunda Kennen, Lee Sin, Akali, Ashe ve Pantheon şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ikinci maçı tam 27 dakika sürdü. Bir önceki maça kıyasla, rakibine daha fazla cevap vermeye çalışsa da SeolHaeOne Prince, sonuç aynı oldu. Gen.G, iki başarılı oyunun ardından seriyi kazanmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 6/4/8’lik Akali performansı ile Bdd seçildi.

DRX – Afreeca Freecs 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan DRX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft, Keria beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takım Kennen, Lee Sin, Azir, Lucian ve Yuumi’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Vadinin diğer tarafındaki Afreeca Freecs’in kadrosu ise Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Camille, Nidalee, Zoe, Ezreal ve Bard şampiyonlarında yer verdi.

Serinin ilk maçı 34 dakikada sonuçlandı. Rekabetin yüksek olduğu bir erken oyun izledik. Dakikalar ilerledikçe ve orta oyuna geçmeye başladıkça DRX, ipleri eline almaya ve zaferi elde eden takımın kim olacağını duyurmaya başladı. Nitekim duyurdular da çünkü ilk karşılaşmayı kazanarak seride öne geçmeyi başaran takım onlar oldular. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 3/3/7’lik Lee Sin performansı ile Pyosik seçildi.

DRX – Afreeca Freecs 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği  yaşanmadı. İlk maçtan zaferle ayrılan DRX, ikinci karşılaşma için Renekton, Sejuani, Azir, Kalista ve Alistar’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Yaşadığı mağlubiyetin ardından seride geri düşen Afreeca Freecs’in şampiyon tercihleri ise Wukong, Poppy, Zoe, Aphelios ve Braum’dan oluştu.

Serinin ve günün son maçı tam 31 dakika sürdü. İlk karşılaşmadan daha kısa sürede bitmesine rağmen daha fazla rekabet içeren bir maç izledik. Oyunun sonuna kadar zaferi elde eden tarafın tahmin edilemediği karşılaşmada kazananı son Baron savaşı belirledi. DRX hem Baron güçlendirmesini elde edip hem de karşı tarafın tüm oyuncularını katledince oyunu bitirmeleri için önlerinde bir engel kalmadı. Günün son maçının en değerli oyuncusu 0/3/9’lük Alistar performansı ile Keria oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 7. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek DAMWON Gaming – Hanwha Life Gaming ve T1 – SANDBOX Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir