2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 4. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 4. hafta 2. günü geride bıraktık. T1 – SeolHaeOne Prince ve Afreeca Freecs – DAMWON Gaming serilerini izlediğimiz günde T1 ve DAMWON Gaming, serileri üçüncü maça uzatmadan galibiyete ulaşmayı başardılar.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta 2. Gün Sonuçları:

T1| 2 – 0 | SeolHaeOne Prince

Afreeca Freecs| 0 – 2 | DAMWON Gaming

 

 

T1 – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında mücadele edecek takımlardan T1, Canna, Cuzz, Faker, Teddy ve Effort beşlisi ile vadiye indi. Takımın şampiyon tercihleri Wukong, Nidalee, Azir, Ezreal ve Nautilus’dan oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki SeolHaeOne Prince ise ikssu, Flawless, Mickey, HyBriD ve Secret ile T1’ın karşısına geçti. Takım, Illaoi, Graves, Ekko, Ashe ve Zyra’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Serinin ilk maçı tam 32 dakika sürdü. SeolHaeOne Prince, oyuna ortala üstü başlamış hatta objektiflerde üstünlüğü elde etmeyi başarmıştı. İlk iki ejderi kazanmayı başardılar fakat üçüncü ejderde yaptıkları savaş ile rakiplerine, oyunun iplerini teslim ettiler. Kazandığı üstünlüğü giderek arttırmayı başaran T1, günün ilk galibiyetini elde etti. Maçın adamı, 7/2/6’lık Wukong performansı ile Canna oldu.

T1 – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İlk maçın galibi T1, bu karşılaşma için Wukong, Olaf, Lissandra, Kalista ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu SeolHaeOne Prince’in şamypin tercihleri ise Illaoi, Trundle, LeBlanc, Aphelios ve Tahm Kench’den oluştu.

Serinin ikinci maçı 27 dakika sürdü. Bir öncekine benzer bir karşılaşma izledik ikinci maçta da. SeolHaeOne Prince, rakibine karşılık vermeye çalışsa da T1, dakikalar arttıkça altın farkını, kapanmayacak bir şekilde açıp seriden zaferle ayrılmaıy başardı. Maçın adamı ise 1/0/11’lik Olaf performansı ile Cuzz oldu.

Afreeca Freecs – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen Afreeca Freecs, Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben ile birlikte sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Renekton, Olaf, Karma, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki DAMWON Gaming ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL ile rakibinin karşısına çıktı. Takım, şampiyon tercihlerini Camille, Lee Sin, Twisted Fate, Varus ve Sett’ten yana kullandı.

28 dakika kadar süren maçta erken oyunda başlayıp oyun sonuna kadar devam eden bir DAMWON Gaming üstünlüğüne şahit olduk. Afreeca Freecs, özellikle takım savaşlarında oldukça başarısız bir performans sergileyerek ilk maçı kaybetti. Maçın adamı, 9/0/7’lik Lee Sin performansı ile Canyon oldu.

Afreeca Freecs – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İlk maçın mağlubu Afreeca Freecs, ikinci maç için aatrox, Trundle, Malzahar, Ezreal ve Tahm Kench’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Diğer tarafta DAMWON Gaming’in şampiyon tercihleri ise Renekton, Nidalee, Twisted Fate, Aphelios ve Leona’dan oluştu.

22 dakika süren, serinin son maçını DAMWON Gaming tam anlamıyla domine etti. Sadece 22 dakikada 13,000’den fazla altın farkı ile rakibine vadiyi dar ederek oldukça hak edilmiş bir galibiyeti cebine koydu. Maçın adamı ise 4/1/9’luk Nidalee performansı ile bir kez daha Canyon oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Tean Dynamics – Gen.G ve KT Roslter – SANDBOX Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir