2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 4. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 4. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 4. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 4. hafta 4. günü geride bıraktık. DragonX – DAMWON Gaming serisi ile açılış yaptığımız gün, oldukça heyecanlı maçlarla başladı. Oldukça yakın geçen mücadelelerden üstün çıkan takım ise DragonX oldu. Günün ikinci serisinde ise Afreeca Freecs ile SeolHaeOne Prince karşı karşıya geldi. Rakibine şans tanımayan SeolHaeOne Prince, seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti elde etti.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta 4. Gün Sonuçları:

DragonX| 2 – 1 | DAMWON Gaming

Afreeca Freecs| 0 – 2 | SeolHaeOne Prince

 

DragonX – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan DragonX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria ile birlikte mücadele etti. Takımın şampiyon tercihleri Karma, Rek’Sai, Twisted Fate, Senna ve Braum’dan olutşu.

Vadinin diğer tarafındaki DAMWON Gaming’in kadrosunda ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL yer aldı. Takım, Sett, Lee Sin, Sylas, Kalista ve Bard’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Günün ilk karşılaşması 34 dakika sürdü. Oyun başının DragonX, oyun sonunun ise DAMWON Gaming kontrolünde olsa da kazananın yine de DragonX olduğu garip bir karşılaşma izledik. Rakibine bir ikinci Baron güçlendirmesini vermemek adına inhibitöründen ve Nexus kulelerinden vazgeçen DragonX, ilk maçı kaybetmiş gibi gözüküyordu fakat öyle olmadı. Baron güçlendirmesi ile rakibinin Nexus’una kadar dayanan DragonX, kısa bir base race sonucunda ilk galibiyeti elde eden taraf oldu. Maçın adamı olarak ise 5/0/3’lük bir Twisted Fate performansı gösteren Chovy seçildi.

DragonX – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran DragonX, ikinci maç için Kennen, Trundle, Sylas, Aphelios ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriye mağlubiyetle başlayan DAMWON Gaming ise kompozisyonunda Volibear, Lee Sin, Zoe, Ashe ve Pantheon’a yer verdi.

31 dakika süren, serinin ikinci mücadelesinde DragonX’in pek bir varlık gösterdiğine şahit olamadık. DAMWON Gaming hem altın farkını açarak hem de objektifler üzerinde daha iyi kontrol kurarak seriyi eşitlemeyi başardı. Maçın adamı ise 10/1/10’luk Zoe performansı ile ShowMaker oldu.

DragonX – DAMWON Gaming 3. Maç

Serinin üçüncü maçında yine bir değişiklik olmadı. İkinci maçı kaybeden DragonX, son karşılaşma için Wukong, Volibear, Azir, Aphelios ve Tahm Kench’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Diğer taraftan, ikinci maç ile seriyi eşitleyen DAMWON Gaming, kompozisyonunda Camille, Lee Sin, Twisted Fate, Kalista ve Leona’ya yer verdi.

Seriyi bitiren karşılaşma da toplamda 31 dakika sürdü. Erken oyun boyunca iki tarafında birbirine üstünlük sağlayamadığı bir karşılaşma izledik. Hem DragonX hem de DAMWON Gaming, rakiplerine hamleler yapmaya çalıştı fakat diğer takım, yapılan hamleye her seferinde cevap verdi. Orta oyuna girdiğimizde bir DAMWON Gaming üstünlüğü başlar gibi olsa da DragonX, oyun sonunda ipleri eline alan taraf oldu. Böylece seriyi kazanan takım olmayı da başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 5/3/7’lik Azir performansı ile Chovy seçildi.

Afreeca Freecs – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan Afreeca Freecs, Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Gnar, Poppy, Zoe, Ezreal ve Tahm Kench’den oluştu.

Serideki diğer takım olan SeolHaeOne Prince’in kadrosunda ise ikssu, Flawless, Mickey, HyBrid ve Secret yer aldı. Takım, Aatrox, Nidalee, Orianna, Ashe ve Zyra şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk maçı 36 dakika sürdü. Uzunluğuna bakıp aldanmayın. Maça çekişmeli demek için gerçekten bin şahit gerekirdi. Karşılaşmanın başından beri ipler Afreeca Freecs’in elindeydi. Zaferle buluşan takım da onlar oldu. Maçın adamı olarak ise 6/0/2’lik Zoe performansı ile Fly seçildi.

Afreeca Freecs – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Seirnin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran Afreeca Freecs, ikinci maç için Kennen, Olaf, Zoe, Aphelios ve Nautilus’dan oluşan bir takım kurdu.

Seriye mağlubiyet ile başlayan SeolHaeOne Prince ise Volibear, Nidalee, LeBlanc, Kalista ve Leona şampiyonlarını tercih etti.

35 dakika sonunda hem karşılaşma hem de seri son buldu. Rakibine pek bir şans tanımayan Afreeca Freecs, dominant bir oyun ile galibiyeti elde etmeyi başardı. Maçın adamı ise 2/1/16’lık Nautilus performansı ile Ben oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek T1 – Team Dynamics ve Hanwha Life Gaming – Gen.G karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir