2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 8. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 8. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 2. günü geride bıraktık. Afreeca Freecs – Team Dynamics ve KT Rolster – Hanwha Life Gaming karşılaşmalarını izlediğimiz günün iki serisinde de üçüncü maçı görmeyi başardık. Günün açılış karşılaşmasında Afreeca Freecs, ligin yeni yüzlerini alt etmeyi başarırken ikinci seride ise KT Roslter, geriden gelerek rakibini saf dışı bıraktı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 8. Hafta 2. Gün Sonuçları:

Afreeca Freecs| 2 – 1 | Team Dynamics

KT Rolster| 2 – 1 | Hanwha Life Gaming

 

Afreeca Freecs – Team Dynamics 1. Maç

Günün ilk serisinde yer alan takımlardan Afreeca Freecs, Kiin, Spirit, Fly, Mystic, Ben beşlisi ile vadiye indi. Takım, kompozisyonunda Akali, Jarvan IV, Syndra, Ashe ve Nautilus şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafında yer alan Team Dynamics’in kadrosu Rich, Beyond, Kuzan, deokdam ve GuGer’den oluştu. Takım, Gangplank, Olaf, Zoe, Jhin ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

43 dakikada sona eren, günün ilk karşılaşması oldukça çekişmeli başladı. Ne Team Dynamics’in ne de Afreeca Freecs’in çok ciddi bir üstünlüğe ulaşamadığı karşılaşmada kazananı belirleyen, son takım savaşı oldu. O zamana kadar Mystic ve Kiin’in başarıları ile oyuna sıkıcı tutunmuş Afreeca Freecs, son savaşta rakibini saf dışı bırakarak seride öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu olarak 8/2/6’lık Akali performansı ile Kiin seçildi.

Afreeca Freecs – Team Dynamics 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanmayı başaran Afreeca Freecs, ikinci maç için Ireila, Karthus, Syndra, Aphelios ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk karşılaşmanın mağlubu Team Dynamics ise Kennen, Olaf, Karma, Caitlyn, Lux şampiyonlari ile vadiye indi.

Serinin ikinci maçı da 41 dakika gibi uzun bir sürede bitti. Önceki maça kıyasla daha tek taraflı geçen bir karşılaşma izlesek de rekabet halen daha hat safhadaydı. Afreeca Freecs, objektiflerde daha çok sözü geçen taraf olsa da takım savaşlarını kazanan Team Dynamics oldu. Böylece seride durumu eşitlemeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 2/6/9’luk Kennen performansıyla Rich seçildi.

Afreeca Freecs – Team Dynamics 3. Maç

Serinin son karşılaşmasında da takımlardan bir oyuncu değişikliği sesi gelmedi. İkinci maçın mağlubu Afreeca Freecs, son maç için Mordekaiser, Trundle, Zoe, Caitlyn ve Karma’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci karşılaşmayı kazanarak durumu eşitleyen Team Dynamics ise Sylas, Jarvan IV, Galio, Ashe ve Lux şampiyonlarını tercih etti.

Seriyi bitiren karşılaşma tam 30 dakika sürdü. Baştan sona Afreeca Freecs üstünlüğü ile geçen maçı yine Afreeca Freecs kazanarak haftanın kazananlarından olmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 1/2/17’lik Trundle performansı ile Spirit seçildi.

KT Rolster – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında vadiye inen takımlardan KT Rolster’ın beşlisi Smeb, Malrang, Ucal, Aiming ve TusiN’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Mordekaiser, Graves, Azir, Caitlyn ve Morgana’ya yer verdi.

Vadinin diğer tarafında yer alan Hanwha Life Gaming ise CuVee, Yeongjae, Mireu, Viper ve Lehends ile birlitke mücadele etti. Takım, Gangplank, Volibear, Sylas, Ashe ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk maçı 32 dakikada tamamlandı. Başından sonuna kadar Hanwha Life Gaming’in üstünlüğü ile geçen karşılaşmada KT Rolster, rakibine hiçbir şekilde cevap vermeyi başaramadı. Seride öne geçmeyi başaran Hanwha Life Gaming, 4’e ulaşan mağlubiyet serisine son vermek için bir fırsat yakaladı. Maçın en değerli oyuncusu, 7/1/6’lık Sylas performansıyla Mireu oldu.

KT Rolster – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu KT Rolster, ikinci karşılaşma için Lucian, Graves, Ekko, Ashe ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Seriye galibiyetle başlayan Hanwha Life Gaming’in kompozisyonu ise Kennen, Trundle, Azir, Caitlyn ve Thresh’den oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması tam 27 dakika sürdü. KT Rolster, geçtiğimiz maç kendisine yapılanı bu sefer Hanwha Life Gaming’e yaptı. İpleri oyunun başından sonuna dek elinde tutan takım, seride durumu eşitlemeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 0/1/8’lik Bard performansıyla TusiN seçildi.

KT Rolster – Hanwha Life Gaming 3. Maç

Günün son karşılaşmasında takımlardan bir oyuncu değişikliği sesi gelmedi. İkinci maçı kazanarak durumu eşitleyen KT Rolster, son karşılaşmatya Lucian, Graves, Twisted Fate, Jhin, Bard şampiyonlarıyla çıktı.

İkinci maçtan mağlup olarak ayrılan Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Kennen, Lee Sin, Sylas, Caitlyn ve Thresh’den oluştu.

Günün son maçı 35 dakikada sona erdi. İlk maçtaki kadar ağır olmasa da bir kez daha ciddi bir KT Rolster üstünlüğü gördük. Geriden geldiği seride üst üste iki maç kazanan takım, günün galiplerinden birisi olmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 7/2/10’luk Lucian performansı ile Smeb seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 8. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek DRX – SANDBOX Dynamics ve SeolHaeOne Prince – DAMWON Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir