2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 8. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 8. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 3. günü geride bıraktık. DRX – SANDBOX Gaming ve T1 – SeolHaeOne Prince karşılaşmalarını izlediğimiz günün iki serisinde de üçüncü maçı göremedik. Ligin en üst noktalarında bulunan iki takımı DRX ve DAMWON Gaming, rakiplerini iki oyunda yenerek birer puanı ceplerine koymayı başardılar.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 8. Hafta 3. Gün Sonuçları:

DRX| 2 – 0 | SANDBOX Gaming

DAMWON Gaming| 2 – 0 | SeolHaeOne Prince

 

DRX – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan DRX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, Irelia, Graves, Azir, Ashe ve Morgana şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafında yer alan SANDBOX Gaming ise Summit, OnFleek, FATE, Route, GorillA beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, kompozisyonunda Jayce, Lee Sin, Zoe, Caitlyn ve Bard’a yer verdi.

Günün ilk maçı tam 41 dakika sürdü. Dakikalar ilerledikçe DRX’in, rakibi ile arasındaki altın farkını daha da açtığı bir karşılaşma izledik. Hem objektiflerde hem de takım savaşlarında rakibine pek de bir şans vermeyen ekip, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 3/1/9’luk Ashe performansıyla Deft oldu.

DRX – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan zaferle ayrılmayı başaran DRX, ikinci maç için Kennen, Volibear, Sylas, Ashe ve Morgana’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu olan SANDBOX Gaming’in şampiyon tercihleri ise Lucian, Graves, Azir, Caitlyn ve Lulu’dan oluştu.

Serinin ikinci maçı 27 dakikada sona erdi. Kesin bir DRX dominantlığı izlediğimiz karşılaşmada SANDBOX Gaming, rakibinin hiçbir hamlesine karşılık vermeyi başaramadı. İstediği her şeyi almayı başaran DRX, kolay bir zaferin ardından serinin kazananı oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 12/1/6’lık Kennen performansıyla Doran seçildi.

DAMWON Gaming – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan DAMWON Gaming, Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonu Jayce, Nidalee, Twisted Fate, Ezreal ve Bard’dan oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki SeolHaeOne Prince ise ikssu, Kuma, Mickey, Trigger, Mia beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, kompozisyonunda Wukong, Lee Sin, Azir, Ashe ve Pantheon şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk maçı tam 29 dakika sürdü. Yaklaşık orta oyuna kadar eşit giden karşılaşma, DAMWON Gaming’in gaza basması ile birlikte ivme kazanmaya başladı. SeolHaeOne Prince, rakibine belil başlı yerlerde cevap vermeyi başarsa da sonucu değiştiremedi. DAMWNO Gamin, seride 1-0 öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu ise 9/2/4’lük Jayce performansıyla Nuguri oldu.

DAMWON Gaming – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın galibi DAMWON Gaming, ikinci maç için Camille, Lee Sin, Twisted Fate, Jhin ve Pantheon’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçtan mağlup olarak ayrılan SeolHaeOne Prince’in kompozisyonu ise Karma, Graves, Sylas, Caitlyn ve Morgana’dan oluştu.

Günün ve serinin son karşılaşması 25 dakikada sona erdi. Başından sonun dek DAMWON Gaming’in üstünlüğü ile geçen maçta SeolHaeOne Prince, hiçbir şekilde rakibine cevap veremedi. Böylece rakım, yenilgi serisini 14’e çıkarttı. Maçın en değerli oyuncusu ise 3/0/17’lik Twisted Fate performansı ile ShowMaker oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 8. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek T1 – Team Dynamics ve KT Rolster – Gen.G karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir