2020 Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek League of Legends League of Legends Haberleri

2020 Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek

LoLespor’un paylaşımına göre 2020 Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül 2020 tarihinde Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek.

Yaz Mevsimi’nin galibini belirleyecek olan karşılaşmayı canlı izleme hayalimiz ne yazık ki bu sene gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. LoLespor’un yayımladığı makaleye göre 2020 Türkiye Büyük Finali, seyircilere kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Açıklamada belirtilenlere göre hem Türkiye’de hem de Dünya’da halen daha devam eden Covid-19 pandemisi nedeniyle, Riot Games Espor Sahnesi’ni bu sene görmemiz pek olası değil. Oyuncuların, görevlilerin ve elbetteki seyircilerin güvenliğinin sağlanması için sahnenin kapıları bu sene bizlere kapatılacak.

Geçtiğimiz sene sizlere 2020 Türkiye Büyük Finali’nde yüksek kapasiteli bir mekanda bir araya gelme hayalimizi paylaşmıştık. Bununla ilgili çalışmalarımıza aralık ayında başladık ve etkinlik planlarımızda oldukça da yol katettik. 2020’nin gelişiyle birlikte tanıştığımız Covid-19 bizi bu kararımızı gözden geçirmeye ve pandeminin eylül ayına kadar devam etmesi durumunda Türkiye Büyük Finali’nin dijital bir evrende gerçekleşeceği alternatif planlar üzerinde çalışmaya yönlendirdi.”

Yapılan bu açıklamanın geri kalanında, yukarıda verdiğimiz bilgiler biz okuyuculara sağlandı. Ayrıca etkinlik, dijital olarak gerçekleşecek olsa da bizleri, finale yakışır bir görselliğin beklediği de belirtildi. Önümüzdeki Türkiye Büyük Finali’nin, bugüne kadar ülkemizde tasarlanmış en farklı deneyimlerden birini sunacağı iddia edildi.

2020 sezonunun galibini belirleyen olan Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül Cumartesi günü seyircisiz olarak gerçekleşecek. Taraftarlar olarak desteğimizi bu sene, dijital olarak göstereceğiz. LoLespor’un makalesinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir