Şampiyonluk Ligi ekiplerinden Dark Passage.Dominos, Ruvelius’tan boşalan nişancı pozisyonuna Güney Koreli Route’u getirdi.
Geçtiğimiz mevsim iddialı bir kadro ile lige başlamak isteyen Dark Passage, bu doğrultuda üst koridora Marshall, orta koridora Lucete, aşağıya ise Ruvelius – Japone ikilisini transfer etmişti. Ligimizin köklü kulüplerinden DP, ormanda ise global sahnenin en meşhur ormancılarından Kakao’yu getirmiş ve önemli bir sürprize imza atmıştı.
Yaz Mevsiminde nişancı rolünde Koreli Moon “Route” Geom-su Destek oyuncumuz @JaponeLoL ile beraber takımımızın Alt Koridorunu oluşturacak! pic.twitter.com/u6rTFFNH4Z
— Dark Passage eSports Club (@DPGaming) 21 Mayıs 2018
Tüm bu iddialı transferlere rağmen Dark Passage için mevsim yine hüsranla sonuçlandı. Her ne kadar DP son hafta playoff’lara yükselmeyi başarsa da, ilk turda Crew karşısında 3-0 mağlup gelerek kupa yolculuğunu erken sonlandırmıştı. Yaz Mevsimi öncesi ciddi değişiklikler yapan ekip, Ruvelius, Marshall, TRY ve Kakao ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Yeni sezona daha mütevazı bir kadro ile girmek isteyen DP, bu doğrultuda ilk transferini gerçekleştirdi. Gelecek mevsim sadece Japone’yi takımda tutacak olan ekip, nişancı pozisyonuna da daha önce Virtuoso Gaming ve APK Prince takımlarında mücadele eden Koreli Route’u getirdi. Oyuncu önceki yıllarda Ehtel nick’iyle tanınıyordu.
1 Comment