2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 6. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 6. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 6. hafta 2. günü geride bıraktık. SANDBOX Gaming- DAMWON Gaming ve SeolHaeOne Prince – Afreeca Freecs serilerini izlediğimiz ve üçüncü maçları bir türlü göremediğimiz gün, olldukça ilgi çekici karşılaşmalara sahne oldu. İlk serinin kazananı DAMWON Gaming’in ormancısı, serideki ilk karşılaşmanın sonunda bir beşte beş almayı başardı. İkinci serinin son karşılaşmasında ise Afreeca Freecs, LCK tarihinin en hızlı galibiyetine imza attı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 6. Hafta 2. Gün Sonuçları:

SANDBOX Gaming| 0 – 2 | DAMWON Gaming

SeolHaeOne Prince| 0 – 2 | Afreeca Freecs

 

SANDBOX Gaming – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan SANDBOX Gaming, Summit, OnFleek, FATE, Route, Gorilla beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonu Wukong, Lee Sin, Zoe, Senna ve Nautilus’dan oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki DAMWON Gaming ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost, BeryL beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, kompozisyonunda Renekton, Nidalee, Sett, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Günün ilk karşılaşması 23 dakikada sona erdi. Maçın kısalığından da anlayabileceğiniz gibi ağır bir dominasyon izledik. Bu dominasyonu yapan taraf olan DAMWON Gaming, maç boyunca rakibine hiçbir konuda şans tanımadı. Maçın en değerli oyuncusu olarak seçilen Canyon, 11/1/3’lük Nidalee performansını, oyun sonunda, bir beşte beş ile taçlandırdı.

SANDBOX Gaming – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçta hızlı bir yenilgi alan SANDBOX Gaming, ikinci maç için Wukong, Lee Sin, Azir, Aphelios ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

Seriye galibiyetle başlayan DAMWON Gaming’in şampiyon tercihleri ise Kennen, Sett, Corki, Ashe ve Pentheon’da oluştu.

24 dakika süren, serinin ikinci karşılaşması ilkinden pek de farklı değildi. Yine ağır bir DAMWON Gaming dominasyonu izlediğimiz karşılaşmanın ilkinden tek farkı bu sefer bir beşte beş göremememiz oldu. Böylece DAMWON Gaming, seriyi hızlıca bitirerek galibiyeti elde etmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 5/0/5’lik Kennen performansı ile Nuguri oldu.

SeolHaeOne Prince – Afreeca Freecs 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan SeolHaeOne Prince, ikssu, Flawless, Mickey, HyBrid, Secret beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Illaoi, Sett, Kassadin, Lucian ve Yuumi’den oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki Afreeca Freecs’in kadrosunda ise Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben yer aldı. Takım, kompozisyonunda ise Kayle, Poppy, Syndra, Ezreal ve Bard’dan oluştu.

Serinin ilk karşılaşması tam 28 dakika sürdü. Günün geleneğini devam ettiren maç, günün üçüncü dominant performansını izletti. Afreeca Freecs, rakibine hiç şans vermeden seride öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 3/0/8’lik Poppy performansı ile Spirit seçildi.

SeolHaeOne Prince – Afreeca Freecs 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Seriye mağlubiyetle başlayan SeolHaeOne Prince, Ornn, Olaf, Azir, Ezreal ve Yuumi şampiyonlarını tercih etti ikinci maç için.

İlk karşılaşmanın galibi Afreeca Freecs ise Jayce, Nidalee, Ekko, Kalista, Taric şampiyonları ile vadiye indi.

Serinin ikinci karşılaşması, bir LCK rekoru ile birlikte bitti. 16 dakika 54 saniyede rakibin Nexus’unu yıkmayı başaran Afreeca Freecs, LCK tarihinin en hızlı galibiyetine imza attı. Bundan önceki en kısa maç 2012 senesinde Najin Shield ve GJR arasında oynanmıştı. Bu önemli maçın en değerli oyuncusu, 1/0/11’lik Taric performansı ile Ben oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 6. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek T1– Hanwha Life Gaming ve Gen.G – DRX karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir