Şampiyonluk Ligi’nin en iyi destek oyuncularından birisi olarak gösterilen Zergsting, kontrat veri tabanına göre Galakticos’a transfer oldu.
2019 yılına bomba gibi transferler ile giren Galakticos, destek rolüne de oldukça iyi bir transfer gerçekleştirdi. Yeni sezona yeni bir kadroyla başlayan takım, Ruvelius’u tekrar kadroya dahil etmiş, ardından ormana daha önce G2’da da forma giyen ve birçok kez EU LCS şampiyonluğu yaşayan Trick’i getirmişti. Orta koridora ligimizin en tecrübeli oyuncusu Naru’yu transfer eden GAL, desteğe de Zergsting’i getirdi.
Ruvelius ile daha önce uzun bir süre Aurora’da oynayan ve ligin en iyi alt koridor ikililerinden birini oluşturan Zergsting, son olarak 1907 Fenerbahçe’de forma giymişti. FB’ye transferiyle takım taraftarları şampiyonluk konusunda daha da fazla umutlansa da ne yazık ki kadro bekleneni gösteremedi. Ruve-Zergsting ikilisi ligimizin ikonik alt koridorlarından birisi durumunda. Takımın başarısında önemli bir rol oynaması beklenen oyuncuların neler yapacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz.
Şu an için üst koridor dışında tüm koridorlara iyi transferler yapan GAL, 2019 sezonunda üst sıralara gözünü dikmiş durumda.
1 Comment