mix

Hearthstone mobil cihazlara geldi

World of Warcraft’ın yapımcıları tarafından 1 yıl önce oyuncularla buluşmuş olan sevilen oyun Hearthstone artık iPhone ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek.

Blizzard yöneticisi Mike Morhaime yaptığı açıklamada Hearthstone’u mobil cihazları kullanan oyun severler ile buluşturmak için heyecanlı olduklarını, zaten hızlı ve ulaşımı kolay olan oyuna girişin mobil cihazlar sayesinde daha da kolay bir hale geldiğini ve oyuncuların beklemeden oyuna katılabileceklerini belirtti.

Tahmin edebileceğiniz gibi Hearthstone’un yeni arayüzü mobil cihazlara ve daha küçük ekranlara uyumlu olabilecek bir şekilde değiştirilmiş. Buna rağmen Hearthstone’dan aynı tadı alabilir, PC ve tablet versiyonlarında olan kart gruplarınıza ve diğer özelliklere erişebilirsiniz. Dünya genelinden bir çok oyuncusu olan oyunun mobil cihazlara gelişini kutlamak için oyunu indirip mobil cihazlarında oyuna başlayıp bir oyunu tamamlayan oyuncuların hepsine, oyunu kaybetsinler veya kazansınlar orijinal  Classic Card Pack hediye edilecek.

Hearthstone mobil cihazlarda nasıl göründüğünü öğrenmek için ise videoyu izleyebilirsiniz.

editor
You don't get paid for effort, you get paid based on demand for your skills and your results. Life is not a children's story.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir