mix

Twitch, 2019 yılında 128 tane Rivals turnuvası düzenleyecek

Twitch, California, San Jose’de düzenlenen TwitchCon 2018’de önümüzdeki yıl Rivals turnuvaları için gerçekleştirmeyi düşündüğü planlarını açıkladı. 

Yayın şirketi etkinlik sırasında Twitch Rivals’a yaptıkları yatırımı arttıracağını ve rekabetçi oyun turnuvalarının bu yıl 5 milyon dolar dağıttığını belirtti. 2019’da ise bu miktarı iki katına çıkarmayı hedefleyen şirket, toplam etkinlik sayısını ise 128’e çıkaracak. Ayrıca daha farklı oyunların turnuvalarını da göreceğiz.

Şirketin geliştirici Harmonix ile iş birliği içerisinde çıkaracağı Twitch Sings ise özellikle yayıncılar hedeflenerek piyasaya sürülecek. Karaoke tarzındaki oyun yayıncıların ve topluluğun kullanımına yüzlerce şarkı sunacak. Sohbette izleyiciler şarkı isteyebilecek ve yayıncılara çeşitli zorluklar çıkararak eğlenceyi arttıracak. TwitchCon’a gelenler Twitch Sings’i etkinlik süresince deneyebilecek. Oyun 2019 yılında PC, iOS ve Android için kapalı betaya başlayacak.

Yayıncıların keşfedilebilmesi için siteye çeşitli araçlar da ekleniyor. Squad stream adı verilen özellik dört farklı yayıncının aynı anda yayın yapmasını sağlayacak. Bu özellik önümüzdeki yılın sonlarına doğru kullanıcılara sunulacak. Ayrıca moderasyon konusunda da Ocak 2019’dan itibaren çeşitli yenilikler tecrübe edeceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir