mix

Complexity Gaming, ABD Ordusu ile partnerlik anlaşması imzaladı

Complexity Gaming, bugün yaptığı duyuru ile birlikte, espor girişimlerini desteklemek amacıyla ABD Ordusu ile partnerlik anlaşması imzaladığını duyurdu.

Yapılan anlaşmayla birlikte hem Complexity’nin yeni açılan antrenman merkezinde hem de “Ordu” üssünde çeşitli aktiviteler yapılacak. İlk aktivite dün itibariyle başladı. Complexity Gaming oyuncuları, 16 Haziran’a kadar ABD Ordusu’nun Texas’ta bulunan garnizonu Fort Bliss’te yaşayacak ve antrenmanlarını gerçekleştirecek. Garnizonda yapılacak olan etkinlik, aktif asker olanların gözetiminde yapılacak olan askeri eğitimleri de kapsayacak. Gözetimde bulunan askerler aynı zamanda, Complexity oyuncularına karşı video oyunlarında mücadele verecek.

Bu ayın sonunda, 28-30 Haziran tarihleri arasında ise Complexity takımı, ABD Ordusu’nun personellerini, yeni yapılan performans merkezlerinde ağırlayacaklar. Yeni performans merkezi Texas’ta, HyperX ve Mamba Sports Academy sponsorluğunda yapılmıştı.

Etkinliğe katılan askerler, Complexity’nin spor merkezi Mind Gym’de antrenmanlarını yapacak ve GameStop Performans Merkezi’nde ise espor turnuvalarında mücadele edecek. Yapılacak turnuvalar Twitch üzerinden canlı yayınlanacak. Ayrıca takımın sosyal medya hesaplarından paylaşılacak özel içerikler ile turnuvalara katılan askerlerin oyunlarla olan bağları aktarılacak.

Amerika Ordusu’nun yürüttüğü “Bekar Askerler için daha iyi seçenekler” programı dahilinde imzalanan partnerlik anlaşması hakkında programın temsilcisi çavuş Adrian Mooney şunları söyledi:

“Bu anlaşma, BOSS(Bekar Askerler programı) için muhteşem bir fırsat. Bu sayede askerler, esporcu olmanın nasıl bir şey olduğunu anlayabilecekler ki bu da BOSS programının amaçlarından bir tanesi. Bu fırsat, gelecekte olacak olan yeni etkinlikler ve programlar için köprü görevi görüyor.”

Complexity Gaming, ordu için gelecekte espor odaklı programlar yapmaya devam edecek.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir