Epic Games, Total War Saga: Troy'u bedavaya dağıtacak mix

Epic Games, Total War Saga: Troy’u bedavaya dağıtacak

Total War serisinin en son oyunu Total War Saga: Troy, çıkış tarihi olan 13 Ağustos’tan sonra 1 gün boyunca Epic Games Store’de bedavaya dağıtılacak.

Her hafta dağıttığı bedava oyunlar ile sansasyon yaratmayı başaran Epic Games bu sefer işi bir üst noktaya götürdü. Total War serisinin son oyunu olan Total War Saga: Troy, çıkışından sonraki gün boyunca bedavaya dağıtılacak. Normalde her zaman çıkışının üzerinden belli bir zaman geçen oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games bu sefer tamamen yeni çıkmış bir oyunu önümüze sunacak.

Total War serisi, oyun dünyasının en önemli strateji oyunu serilerinden bir tanesi. İlk oyunu olan Shogun: Total War’un 2000 yılındaki çıkışından itibaren seriye yeni oyunlar ekleyerek yelpazesini oldukça genişletti.

Geçtiğimiz ay boyunca yüksekli bütçeli oyunlar dağıtarak isminden söz ettiren Epic Games resmen durmak bilmiyor. Önce GTA V ve Civilization 6 oyunlarını, sonra da Borderlands: The Handsome Collection’ı 1 hafta boyunca bedava dağıtmıştı. Şimdi ise oldukça ünlü bir oyun serisinin son oyununu çıktığı gün ücretsiz yapacağını söylüyor. Bunlar oyun dünyasında eşi benzeri görülmemiş iddialı hamleler.

Epic Games Store’un bu haftaki bedava oyunu ise  oynarken arkadaşlarınız ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz Overcooked. Oyun, 11 Haziran saat 18.00’a kadar ücretsiz olarak mağazada kalacak.

Total War Saga: Troy, 13 Ağustos 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Çıkışından sonraki 24 saat içerisinde oyunu Epic Games Store üzerinden arşivinize eklerseniz oyun sonsuza dek kütüphanenizde kalacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir