Counter-Strike: Global Offensive

GuardiaN FLASHPOINT’te Dignitas için oynayacak

Dignitas oyuncusu hallzerk’in yaşadığı vize sorunları nedeniyle, Ladislav GuardiaN Kovács takımın beşincisi olarak FLASHPOINT’te yarışacak.

Vize ile başı derde giren takım bu kez Dignitas oldu. Takım oyuncusu Håkon “hallzerk” Fjærli, turnuvanın başlangıcına birkaç gün kala vize alamayınca, kulüp takımın beşincisi olarak Ladislav GuardiaN Kovács’ı kadroya dahil etti.

Takımın Europe Minor’daki maçlarında yıldızlaşan hallzerk’in yokluğu nedeniyle GuardiaN’a çok iş düşecek gibi görünüyor. Yani son Na’Vi macerasında yaşanan talihsiz performans düşüşünü atlatmış bir GuardiaN görmek Dignitas izleyicilerini memnun edecektir.

Slovakyalı AWP oyuncusu kesinlikle CS:GO’nun en iyi AWPer’lerinden biri olarak gösterilebilir. Yıllarca en üst seviyede bir performansla takımlarına katkı sağlayan oyuncu, ilerleyen yaşıyla birlikte performansında düşüşler yaşamıştı.  FaZe sonrasında tekrar katıldığı Na’Vi’de bekleneni veremeyince önce yedeğe çekilmiş ardından da kendisinden yeni bir takım araması istenmişti.

Son duruma baktığımızda, GuardiaN hala Na’Vi de yedek pozisyonda görünüyor. Hallzerk’in yüksek performansı da göz önüne alındığında, Dignitas’ta kalıcı olamayacağı aşikar. Ancak burada göstereceği iyi bir performansla yeniden kulüplerin dikkatini üzerine çekmek için bir fırsata sahip olacak.

Flashpoint bildiğiniz gibi 13 Mart’ta başlayacak. Dignitas adına yarışacak kadro eski günlerin tüm efsanelerini barındırıyor. Christopher “GeT_RiGhT” Alesund,  Patrik “f0rest” Lindberg, Richard “Xizt” Landström, Adam “friberg” Friberg, Ladislav “GuardiaN” Kovács beşlisiyle izleyeceğimiz ekip turnuvanın şampiyonluğuna şimdiden aday olarak gösteriliyor.

Organizasyon tarafından yapılan duyuruya da aşağıdaki linkten ulaşılabilir

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir