Anime - Manga

2024 Yılının En İyi Manga Serileri Açıkladı

Yeni bir yıla girerken, hayranlar şimdiden yılın en iyi manga serilerini arıyor. İster film ister televizyon olsun, sosyal medya trend olan her şeyi yakından takip ediyor ve bu durum manga için de geçerli. Aslında, manga okuyucuları şimdiden takıntı haline getirecekleri yeni serilerin peşine düşmüş durumda ve yeni bir anket 2024’ün en çok tavsiye edilen 15 serisini belirliyor.

Bilgi, aşağıda görebileceğiniz gibi bir grup Japon kitapçıdan geliyor. Bir dizi mağazaya 2024’te mutlaka okunması gereken manga başlıkları hakkında anket yapıldı. Birkaç tanıdık seri listeye girdi, ancak beklendiği gibi bir dizi yeni manga başlığı da listeye girdi. Listeyi okumak isterseniz, sonuçları aşağıda bulabilirsiniz:

1. Firefly Wedding
2. You and I Are Polar Opposites
3. Daemons of the Shadow Realm
4. Diamond no Kouzai
5. Gokurakugai
6. The Ramparts of Ice – Koori no Jouheki
7. Kill Blue
8. Isekai Samurai
9. Henna Ie
10. Cipher Academy
11. Nue’s Exorcist
12. Kujima Utaeba Ie Hororo
13. Katainaka no Ossan, Kensei ni Naru
14. Bless
15. Hotel Metsäpeura e Youkoso

Bu listeye bakıldığında, Cipher Academy ve Nue’s Exorcist gibi bu serilerin bir kısmı İngilizce olarak zaten okunabilir durumda. Bu başlıkların her ikisi de Shueisha aracılığıyla Shonen Jump uygulamasında veya Manga Plus’ta bulunabilir.

Bu serilerden birkaçı da okuyucuların bilmesi gereken yaratıcıların elindedir. Firefly Wedding, Promise Cinderella’nın yaratıcısının elinden çıkarken Fullmetal Alchemist’in yaratıcısı Hiromi Arakawa Daemons of the Shadow Realm’e hayat verdi. Bakemonogatari’den Kuroko’s Basketball’a, manganın en iyi yaratıcılarından bazılarının yeni serileri mevcut ve bu liste için seçildiler.

Manga satışlarının dünya çapında yükselişe geçmesiyle birlikte, bu okunması gerekenler listesi hayranların 2024 için okuma listelerine başlamalarına kesinlikle yardımcı olacaktır. Kodansha ve Shueisha gibi yayıncılar son yıllarda içeriklerini çevrimiçi olarak bulmayı her zamankinden daha kolay hale getirdi. Bu nedenle, önerilen bu serilerden bazıları henüz ülke çapında mevcut değilse, ufukta olduklarına bahse girebilirsiniz.

Bu en iyi manga önerileri listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir