mix

Büyük Final 4 Aralık’ta

ESA Open Fire All Stars 2022 kazananlar ve kaybedenler finalleri ile devam etti.

Kazananlar finali Parla Esports ve SuperMassive Blaze arasında gerçekleşti. 3 maçlık seriyi kazanan takım adını finallere kesin yazdıracakken, kaybeden takım ise FUT Esports ile kaybedenler finalinde karşı karşıya gelecek, turnuvaya tutunmak için bir şans daha elde edecekti.

Finalin Provası SuperMassive Blaze Galibiyetiyle Sonuçlandı

Haven, Bind ve Fracture haritalarının seçildiği kazananlar finali aşamasında, gülen taraf 2-1 ile SuperMassive Blaze oldu. Bu galibiyetle ismini finale yazdıran takımın rakibi Parla Esports ve FUT Esports karşılaşmasının sonunda belli olacaktı. Parla Esports, kazananlar yarı finalinde elemeyi başardığı FUT Esports’u bu sefer 2-1 ile geçerek, SuperMassive Blaze ile tekrar eşleşti.

Parla Esports 1-2 SuperMassive Blaze karşılaşmasının en değerli oyuncusu Göktuğ “XiSTOU” Canciğer oldu. Kaybedenler Finali’nde de MVP, Parla Esports’un yıldız oyuncusu Jlerst’e gitti.

Şampiyon 4 Aralık’ta Belli Olacak

Turnuva şampiyonu 4 Aralık’ta belli olacak. Şampiyon takım aynı zamanda 50.000TL’lik ödülün de sahibi olacak. Turnuva finalisti takım ise 25.000TL ile ödüllendirilecek.

Dereceleri belli olan takımlar ve aldıkları para ödülü şu şekilde:
– Turnuvayı 7. ve 10. sıralar arasında tamamlayan Digital Athletics, Team Lixa, S2G Esports ve Thunderbolts Gaming para ödülü elde edememişlerdir.
–  5. ve 6. sırada tamamlayan Galatasaray Esports ve Regnum Carya Esports 4.000’er TL;
– 4. Fire Flux Esports, 7.000 TL ve
– 3. FUT Esports, 10.000 TL para ödülü elde ettiler.

ESA Open Fire All Stars Grup Mücadeleleri 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir