mix Oyun

F.I.S.T: Forged In Shadow Torch Ücretsiz Oldu

Epic Games, sıradaki ücretsiz oyunu F.I.S.T: Forged In Shadow Torch olduğu açıklandı. Geçtiğimiz gün Death Stranding oyununu kullanıcılarına hediye ettiğini söylemiştik.

Epic Games, bir gün öncesinde açıkladığı yeni oyunuyla birlikte kullanıcılarına hediye paketi üzerinde sıradaki oyun hakkında bir ipucu bırakmıştı.

Hediye paketi görselinin üzerinde yer alan yumruk atan tavşan simgesi bulunuyordu. Reddit ve sosyal medya üzerinden birçok kullanıcı tarafından sıradaki oyunun Forged In Shadow Torch olacağına dair söylentiler yayılmıştı.

F.I.S.T: Forged In Shadow Torch Konusu Nedir?

Hikaye Torch City’de yaşayan Rayton adındaki tavşanı konu alıyor. Rayton yıllar önce makinelerden oluşan Lejyon’a karşı Torch City’yi savunmak için savaşmış ve bir şekilde hayatta kalmış savaşçılardan birisidir. Savaş kaybedilmiş ve şehir Lejyon’un eline geçmiş durumda, Rayton ise savaş sonrasında her şeyi bırakmış, makinelere karşı oluşturulan direnişe katılmayı reddetmiştir.

Şehrin kürklü vatandaşları Iron Dogs yönetimi altında ezilirken, Rayton’ın yakın arkadaşı Urso isimli ayı da direnişe yardım etmekten dolayı tutuklanıyor. Urso’nun götürüldüğü hapishaneden kimsenin sağ çıkmadığı bilinen bir gerçek olduğundan, ayı arkadaşını kurtarma görevi Rayton’a kalıyor. Urso tarafından dövüşe uygun hale getirilmiş olan eski savaş zırhının kolunu kuşanan Rayton’ın macerası bu şekilde başlıyor.

Oyuna Rayton’un eski savaş zırhından geliştirilmiş olan bir yumruk ile başlıyoruz. Hafif ve güçlü saldırılara sahip, düşmanı alıp fırlatabilme özelliğine de sahip olan güçlü bir silah diyebiliriz. Başlangıçta çok fazla kombo yeteneklerimiz bulunmuyor, sahip olduğumuz hareketler ise akıcı dövüşler yerine vur-kaç saldırı yapmamıza yarıyor. Daha sonra silahımıza gelecek güncellemeler ile bir matkap ve kırbaç sahibi oluyoruz.

Epic Games tarafından ücretsiz dağıtılan oyunu buradan satın alabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir