mix

Full Sail Üniversitesi, 6 milyon dolarlık espor arenasını açıyor

Full Sail Üniversitesi, 6 milyon dolar değerindeki espor arenasının gelecek ay açılacağını duyurdu.

Full Sail Üniversitesi espora büyük bir yatırım yapıyor. Orlando’da yer alan üniversite, yapımına geçtiğimiz Haziran ayında başlanılan espor arenasının gelecek ay açılacağını açıkladı. Okul bu arenaya “The Fortress” ismini verdi. The Fortress’ın değeri yaklaşık 6 milyon dolar.

Full Sail, ülkenin espor alanında öncü üniversitelerinden biri. Okul daha önceki başarıları ve esporculara sunduğu imkanlarla birlikte bir hayli tanınıyor. Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki ay açılması beklenen espor arenası The Fortress ile birlikte Florida’nın espor konusunda bölgenin en önemli eyaletlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bu yüzden Florida eyaletinden de projeye ilgi bir hayli büyük.

Yeni espor arenasında Üniversite Ligi maçlarının yanı sıra drone yarışları ve canlı yayınlar gibi farklı etkinliklerin de merkezi olacak. Espor arenası hakkında Full Sail Üniversitesi proje geliştiricisi Sari Kitelyn, “Öğrencilerin uygulamalı olarak sektörü öğrenebileceği, toplulukların iletişimini sağlaması için büyük bir şans.” dedi. Yapılan arenayla birlikte üniversite heyeti turnuvalara ve profesyonel liglere ev sahipliği yapmak istiyor.

The Fortress ile birlikte espor dışında birçok etkinlik gerçekleştirilebilecek olması Full Sail, adına bir hayli önemli. Öğrencilerin de sektöre ısınabilmesi, kendilerine yeni bir şeyler katabilmeleri açısından önem taşıyan bu espor arenası büyük bir yatırım. Aynı zamanda yakalanılacak başarılar diğer üniversitelere de bir ışık olabilir. Bakalım arena açıldıktan sonra istenilen sonuçlar alınabilecek mi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir