mix

Magic Gaming, Pro-Am NBA 2K turnuvaları düzenleyecek

NBA kulübü Orlando Magic’in NBA 2K takımı Magic Gaming, NBA 2K Pro-Am turnuvaları düzenleme konusunda Esport-Management şirketiyle anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre Esport-Management şirketi düzenlenecek olan Pro-Am turnuvalarının organizasyonunu üstlenecek. Magic Gaming’in yaptığı açıklamada söz konusu turnuvaların, oyuncuları şaşırtacak “benzersiz” ödüller dağıtacağı belirtildi.

Türk NBA takipçilerinin yakından tanıdığı Orlando Magic’in NBA 2K League takımı Magic Gaming, dün Twitter adresinden yaptığı paylaşımla, online espor platformu Esport-Management ile partnerlik anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşmaya göre Magic Gaming, düzenlenecek turnuvaların sosyal medya içeriğini üretecek ve karşılaşmaları kendi Twitch kanalından yayınlayacak. Aynı zamanda Magic, resmi olarak bir online platformla partnerlik anlaşması imzalayan ve NBA 2K turnuvalarına ev sahipliği yapan ilk NBA 2K League takımı oldu.

Magic Gaming ortaklık geliştirme müdürü Gabriel Causse, anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada “Magic Gaming, Esport-Management ile bu eşsiz ortaklığa imza attığı için çok heyecanlı. Bu yeni ortaklık sayesinde, her seviyedeki NBA 2K oyuncularına, güvenli ve profesyonel bir platformda çevrimiçi rekabet edebilmeleri için bir fırsat sunacağız. Turnuvalar NBA 2K League’de yer bulamamış oyuncuların rekabetçi seviyede yarışmaya devam etmelerine olanak sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda NBA 2K antrenörlerinin de oradaki yeni yeteneklere göz atmalarına izin verecek.” şeklinde konuştu.

Esport-Management’in kurucu ortağı Alexandre Amoukteh ise konuyla ilgili olarak düşüncelerini, “Magic Gaming’in NBA 2K turnuvalarının resmi online platformu olma heyecanını yaşıyoruz. Bu ortaklık, her oyuncunun kendi yetenek seviyesini değerlendirmesini, performansını geliştirmesini ve benzersiz bir şekilde profesyonel seviyeye ilerlemesini sağlayarak, yeteneklerini teşvik eden ve yetişen destekleyici ve kapsayıcı bir platform yaratma çabalarımızı güçlendirmektedir.” şeklinde açıkladı.

Turnuvaların tarihleri ve diğer detayları ise henüz açıklanmadı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir