Messi, Instagram Rekorunun Yeni Sahibi Oldu mix

Messi, Instagram Rekorunun Yeni Sahibi Oldu

Dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde ülkesinin milli takımı ile Dünya Kupası‘nı kazanmıştı. Messi bu anları paylaştığı fotoğraflar ile Instagram’da en fazla beğeni alan gönderi rekorunu kırdı.

İşte O Fotoğraflar

Pek çok otorite tarafından tarihin En İyi Futbolcusu olarak Gösterilen Messi kariyerinin ilk Dünya Kupası Şampinyonluğu'nu yaşadı.
Pek çok otorite tarafından tarihin En İyi Futbolcusu olarak Gösterilen Messi kariyerinin ilk Dünya Kupası Şampinyonluğu’nu yaşadı.

Final maçından ve kupa töreninden birçok fotoğrafı aynı gönderide paylaşan Messi, 56 Milyon beğeni ile Instagram Tarihinin En Çok Beğeniye Sahip Gönderisi‘nin de sahibi oldu.

Arjantin, finalde Fransa'yı 120 dakikası 3-3 tamamlanan maçın sonunda penaltılar da yenerek kupanın sahibi oldu.
Arjantin, finalde Fransa’yı 120 dakikası 3-3 tamamlanan maçın sonunda penaltılar da yenerek kupanın sahibi oldu.

Messi Paylaştığı Fotoğrafların Açıklama Kısmına;

“DÜNYA ŞAMPİYONLARI!!!!!!! O kadar çok hayal kurdum ki hala bu duruma inanamıyorum. Aileme, beni destekleyen herkese ve bize inananlara çok teşekkürler. Arjantinlilerin birlikte savaştığında ve birlik olduğunda aklınıza koyduğu her şeyi başarabileceğini bir kez daha kanıtladık. Liyakat, bireyselliklerin üstündedir ve bu grubun gücüdür. Aynı zamanda tüm Arjantinlilerin yani aynı hayal için savaşan herkesin gücüdür. Başardık. Çok yakında görüşürüz..”

Lionel Messi, Dünya Kupası'nda oynadığı 7 karşılaşmada 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.
Lionel Messi, Dünya Kupası’nda oynadığı 7 karşılaşmada 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

 

Messi'nin turnuva öncesinde Instagram'da 376 milyon takipçisi bulunurken, turnuva sonrasında bu sayı 402 milyona yükseldi.
Messi’nin turnuva öncesinde Instagram’da 376 milyon takipçisi bulunurken, turnuva sonrasında bu sayı 402 milyona yükseldi.

Messi’den önce rekor world_record_egg isimli hesabın paylaşmış olduğu fotoğraftaydı

Bu fotoğraf 55 milyon instagram kullanıcısı tarafından beğenilmişti.
Bu fotoğraf 55 milyon Instagram kullanıcısı tarafından beğenilmişti.
Birçok otoriteye göre Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu tartışması, Messi'nin Dünya Kupası'nı kazanmasıyla son buldu.
Birçok otoriteye göre Dünya’nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu tartışması, Messi’nin Dünya Kupası’nı kazanmasıyla son buldu.

Lionel Messi’nin Instagram Hesabına Buradan Ulaşabilirsiniz

Dünya Kupası Formatında CS:GO Turnuvası Olsa Ne Olurdu?

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir