Dota 2 mix

Geek Fam üç farklı oyuncuyla kadrosunu yeniledi

Malezyalı organizasyon Geek Fam, takıma üç yeni oyuncu ekleyerek uluslararası bir takım oldu. Böylelikle takımda hiç Malezyalı oyuncu kalmadı.

Dota Pro Circuit yaklaşırken bir çok takımın kadrosunda küçük ya da büyük değişiklikler yaşanıyor. SEA bölgesi takımlarının TI9’daki başarısızlıkları sonrası bölgeye çokça yabancı oyuncu gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iki oyuncusunu Tayland’a, kaptanını da Keen Gaming’e kaptıran Geek Fam de bu takımlardan bir tanesi.

Kadrosunu Carlo “Kuku” Palad, Kim “Dubu” Doo-Young ve Eric “Ryoya” Dong ile güçlendiren organizasyonun eskiden kalan iki oyuncusu ise Raven ve Xepher. Böylelikle Malezyalı organizasyon artık pek de “Malezyalı” bir organizasyon değil. Takımda 2 Endonezyalı, bir Güney Koreli, bir Amerikalı ve bir de Singapurlu oyuncu bulunuyor. Takım Dota Pro Circuit’e bu beş oyuncu ile katılacak.
Bu kadro ile beraber Kuku ve Raven da tekrar aynı takımda oynuyor olacaklar. İkili daha önce TNC Predator takımında beraber oynamışlardı. Ayrıca birkaç defa rol değiştiren Endonezyalı oyuncu Kuku yeni takımında off lane rolünde devam edecek.

Bakalım yeni gelen bir çok oyuncuyla beraber SEA bölgesi takımları bu seneki The International’da başarılı sonuçlar elde edecekler mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir