League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe’de Worlds öncesi vize problemi yaşanıyor

Ligimizde şampiyon olup Worlds’e gitmeye hak kazanan 1907 Fenerbahçe Espor, Çin vizesi alma konusunda problemler yaşıyor. 

Takım olarak oldukça iyi bir performans göstererek önce normal sezonda birinci olan, ardından da TBF’de BAUSuperMassive’i yenerek 2017 Yaz Mevsimi’ni şampiyon tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor, ülkemizi 2017 Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanmıştı. 23 Eylül’de ön eleme grup aşaması başlayacak ve Çin’in Wuhan kentinde düzenlenecek olan turnuva öncesi Fenerbahçe’de vize problemleri baş gösterdi. Takım koçı Pades’in dün gece Twitch yayınında bahsettiği, ardından Twitter üzerinden bir takım açıklamalar yaptığı konuyla ilgili tüm bilgileri bir araya getirmeye çalıştık.

Fenerbahçe’nin planı turnuva öncesi Güney Kore’ye gidip bootcamp yapmak, ardından da Çin’e geçerek turnuvaya katılmaktı. Ancak dış politikalar gereği vize konusunda sıkıntılar çıkaran Çin hükümeti, temsilcimizin bu planlarını suya düşürdü. Bundan da önemlisi Fenerbahçe’nin Worlds’e gidememesi ihtimali herkesi korkutuyor. Herkesin problemi çözmek adına kendileri için çalıştığını söyleyen Pades, sözlerine şöyle devam etti: “Gidemiyoruz diye bir şey kesin değil. Gideceğiz ama geç olacağından bootcamp ve scrim atma şansımız olmayacak.” Turnuvanın grup aşamasına yaklaşık iki hafta kala bu tarz problemlerin çıkması hem oyuncuları hem de takım destekçilerini üzmüş durumda. Umarız tüm sorunlar çözülür ve 1907 Fenerbahçe ülkemizi turnuvada en iyi şekilde temsil eder.

espor yazarı, avukat

1 Comment

  • kutay kadır 9 Eylül 2017

    bence vıze olayı cok kotu oldu ınsalah fenerbahçe worlds a gıder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir