Counter Strike: Global Offensive rekabetçi arenasındaki temsilcimiz Eternal Fire, CCT South Europe Series 4 finalinde Danimarka temsilcisi Astralis’e boyun eğdi.
CCT South Europe yolculuğumuz finalde son buldu. Hızımızı kesmeden, modumuzu düşürmeden yola devam! 🥈
Congratulations for the victory @AstralisCS, let's meet again soon!
⚔️ #battleforEF #forEF pic.twitter.com/ILusKwvTVp
— Eternal Fire (@eternalfiregg) May 25, 2023
Yenilenen kadrosuyla ilk sınavlarını başarıyla geçen EF, CCT South Europe Series finalinde Astralis’e 2-1 kaybederek turnuvayı 2. sırada tamamladı. Turnuvaya play-off aşamasından başlayan temsilcimiz ilk turda B8’i 2-0 ile geçti. 2. turda son dönemde yükselen bir performans sergileyen Into the Breach karşısında da zorlanmayan EF, yarı finalde Endpoint ile karşılaştı. Endpoint engelini 2-0’la aşan temsilcimiz finalde Astralis’in rakibi oldu. XANTARES, Calyx, Maj3r, Wicadia ve Woxic’li yeni kadrosuyla güzel bir turnuva geçiren Eternal Fire ikincilikle yetindi.
Astralis – Eternal Fire
- Harita Vertigo: Eternal Fire’da Maj3r’in bağlantı sıkıntısı yaşaması üzerine yedek olarak Imorr dahil oldu. EF kendi seçtiğini haritanın ilk roundlarını almasına rağmen, Astralis durumu 6-3’e getirdi. EF biraz daha ilk yarıyı dengelese de 9-6 ile ikinci yarıya geçildi. İkinci yarıda büyük çekişmeye sahne olurken haritanın sonunda gülen taraf 16-14 ile Astralis oldu.
- Harita Overpass: Finalin ikinci haritasında Eternal Fire fırtınası hakimdi. İlk yarıda rakibinin seçtiği haritada büyük bir üstünlük kuran EF, yeni transferi woxic’in harika performansıyl haritayı 16-6 kazanarak finali kader haritasına taşıdı.
- Harita Inferno: Serinin son haritasına iyi başlayan taraf Danimarka temsilcisi Astralis oldu. İlk yarıyı 10-5 önde kapatan ekip, ikinci yarıda da Altekz’in etkili oyunuyla şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.