mix

Eski NFL yıldızı Ahman Green, espor koçu oldu

4 kez NFL Pro Bowl’da oynadığı pozisyonun en iyi oyuncusu seçilen ve takımı Green Bay Packers’ın efsaneleri arasında olan Ahman Green, Wisconsin’s Lakeland Üniversitesi’nde espor öğretmenliğine başladı.

Başarılı NFL kariyerinin yanında oyun tutkusunu her röportajında dile getiren Green sıkı bir Madden ve Tecmo Bowl hayranı. Oyuncu yakın zamanda Halo serisine merak sardığını söyledi. Green yaptığı açıklamada, “Her zaman turnuvaların ve rekabetin içindeydim. Son on yılda gözle görülür bir büyüme yaşadı. Büyük işletmeler nasıl farklı şekillerde para kazanılacağını anlamak için esporlar hakkında yeterince şey öğrendi ve bu büyüme katlanarak arttı.

Green, 2011 yılında futboldan emekli olduktan sonra katıldığı “True Game Fans Network” programı sundu. En sevdiği profesyonel esporların Counter Strike: Global Offensive ve Madden olduğunu söyledi. Green, gibi pek çok geleneksel sporlardan sporcu ve takımlar esporlara katıldı. Özellikle League of Legends  veya Overwatch Ligi gibi oyunların liglerinde ünlü takım ve sporcuları görmek mümkün.

Lakeland Üniversitesi, Wisconsin’de bulunan bir sanat okuludur. Okulun Espor programı League of Legends, Overwatch, Paladins, Rocket League, Smite, Fortnite, CS: GO ve Super Smash Brothers Ultimate dahil olmak üzere birçok rekabetçi oyunu kapsıyor. Tüm espor programının koçu olan Green, NFL’de geçirdiği yıllar boyunca öğrendiği bazı değerleri ve altyapıyı aşılamayı umduğunu söyledi. Green, geleneksel sporlardan espora dönüşen becerilere sıkı çalışma, özveri ve hesap verebilirlik örneklerini verirken çalışkanlığın başarının anahtar faktörü olduğunu söyledi.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir