mix VALORANT

Kılıçarslan’ın Takımı Belli Oldu!

Türk Espor sektörünün yükselen yıldızlarından Kılıçarslan Atila sonunda 16 yaşına girdi ve ilk takımını buldu!

Yayınları ve profesyonel oyuncuların aralarında oynadıkları topluluklarda bulunması ile tanınan Kılıçarslan, 6 Aralık 2022 Tarihi’nde on altıncı yaşına girmişti.

İlk Resmi Turnuvası:

On altı yaşına girmesi ile beraber Riot‘un düzenlediği turnuvalara katılma gereksinimini dolduran Kılıçarslan, VALORANT Challangers TR Birlik Ligi‘nin açık elemelerine bilinen bir mix ile katımıştı. Bu mix 2l8‘di.

  • Alvera
  • gosaydam
  • j4héx
  • SoyeR
  • KILICARSLAN

2l8 ile Unkownpros ekibine 2-1 kaybederek 1. Açık Elemelere Yarı Final’de veda etti.

2. Açık Elemeler‘e ise yine Yarı Final aşamasında KÖSTEBEKGİLLER‘e 2-0 kaybederek veda etti.

Kılıçarslan “KILICARSLAN” Atila kimdir ?

Yaklaşık 14 yaşından beri espor ve gaming sektörünün bir şekilde yer alan Kılıçarslan ilk olarak yaptığı CS:GO yayınları ile duyuldu. Dönemin kulüplerinden Thatoc Esports‘un genç yetenekleri  desteklemek için hazırladığı programın ilk parçası oldu ve özellikle espor sektöründeki tanınırlığı arttı. 14 yaşlarında CS:GO‘in normal rekabetçilerinden daha zor ve daha ciddi olan Faceit‘de 10 level olması bir çok kişi tarafından konuşulmasını sağladı.


VALORANT Kapalı Beta‘dan beri VALORANT‘a geçmiş olan Kılıçarslan oyunun sürekli en yüksek derecelerinde yer aldı. 16 yaşında olmamasına rağmen Riot’un düzenlemediği 3rd party dediğimiz turnuvalara gerek Mod-Z, Fenerbahçe Espor gibi kulüplerde geçiçi olarak bulunarak gerekse kendi kurduğu Mix kadrolar ile katılarak başarılar kazandı.

Bunların en akılda kalanları arasında Valorant Balkan League – Season 3’de ZINK kadrosu ile lige çıkması ve ligin favorilerinide grup maçlarında takımı ile yenmeleri.

Türkiye’nin önde gelen espor kulüplerinden Digital Athletics, KILICARSLAN’ı transfer ettiğini 9 Aralık tarihinde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu:

 

Digital Athletics‘in VALORANT koçu Colbson’ın bir süredir Twitter profi fotoğrafında KILICARSLAN‘ın fotoğrafını kullanması da belki de bunun bir ön duyurusuydu.

 

Digital Athletics, efsanelerden oluşan kadrosu ile VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi’ne Açık Elemlerden çıkmıştı.

KILIÇARSLAN‘ın Digital Athletics VALORANT kadrosuna 6. oyuncu olarak mı katıldığı yoksa ilk 5’lide olduğu şuanlık bilinmezliğini koruyor.
Ama KILIÇARSLAN’ı Türk Espor sahnesinde uzun süre göreceğimiz su götürmez bir gerçek.


Kılıçarslan’ın Digital Athletics’in aktif VALORANT kadrosundaki skyLeN ve DeepMans ile daha önce beraber oynadığını da eklemek gerekiyor.


Digital Athletics’e ve KILIÇARSLAN’a gelecek sezon için başarılar dileriz.

Ligin bir başka takımı hakkındaki haberimiz: S2G Yeni VALORANT Kadrosunu Duyurdu

 

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir