mix

Zengin Bir Oyun Kütüphanesi: XBOX Game Pass

Bütün oyun sevenlerin elbet bir gün uğrayacağı XBOX Game Pass, geniş oyun kütüphanesi ile oyunseverlere büyük haz sunmaya devam ediyor. Düşük bir abonelik ücreti ile birçok türden oyunlara sahip olabileceğiniz XBOX Game Pass’i bugün sizlere detaylarıyla tanıtıyoruz.  

XBOX Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass Microsoft’un Xbox One, Xbox Series X/S ve Windows 10, Windows 11’de mevcut olan abonelik hizmetidir. Birçok oyunu bünyesinde barındıran XBOX Game Pass, “Video Oyunlarının Netflix’i” olarak adlandırılıyor. 1 Haziran 2017’de başlatılan servis, şu anda aktif olarak birçok kişiye sahip olmakla beraber işlevini devam ettiriyor. Bu sonsuz kütüphanenin fiyatlarına da bakacak olursak; 

  • Bilgisayar Versiyonu: 29.99 TL (Aylık) 
  • Konsol Versiyonu: 29.99 TL (Aylık) 
  • Ultimate: 44.99 (Aylık fiyattır, hem konsol hem de bilgisayarınızda bulunur.) 

Bu fiyatlandırmalar aylık ve yıllık farklılık gösteriyor. Bütün oyunları keşfedip oynamak isteyenlere Yıllık Plan daha da uyguna gelmektedir.  

Peki bu kütüphanede en çok oynanan oyunlar hangileri, gelin bunlara beraber göz atalım.

1- Sea Of Thieves

Sea of Thieves, Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından Microsoft Windows ve Xbox One için yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Teması korsan olan bu oyun sizleri geminizle denize açıp, başka gemilerle savaşmayı ve görev yapmayı amaçlıyor. Kısacası Battle Royale oyunu da diyebiliriz. 

2- Forza Horizon 5

Forza Horizon 5, Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir yarış video oyunudur. Oyun, Forza Horizon serisinin beşinci oyunu olup 9 Kasım 2021 tarihinde Microsoft Windows, Xbox One ve Xbox Series X ve S için piyasaya sürüldü. Araba sürmeyi seven ve arabalara tutkusu olan kişilerin oynayabileceği Forza Horizon 5; oyuncularına bu hazzı maksimum bir şekilde sunmaktadır. 

3- FIFA 22

FIFA 22, Electronic Arts tarafından FIFA serisinin bir parçası olarak yayınlanan bir futbol simülasyonu video oyunudur. Serinin 29. oyunu olan FIFA 22; 1 Ekim 2021 tarihinde yayınlanmıştır.  

Bu oyun EA Play platformu adı altında oynanıyor olsa bile eğer XBOX Game Pass’e sahipseniz bu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Bu da bu platformun artılarından sadece bir tanesi. 

Bu zengin kütüphanede bu oyunların yanında oynayabileceğiniz çok sayıda farklı türlerde oyunlar bulunmaktadır. Siz de bu zengin kütüphaneye erişmek istiyorsanız bu bağlantıya tıklayıp inceleyebilirsiniz. 

Amazon Prime Yılbaşı Ücretsiz Oyunları

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir