League of Legends League of Legends Haberleri

2017 KMF Çeyrek Final maçları yarın başlıyor

Normal sezonu 3, 4, 5 ve 6. sırada bitiren takımların 2017 KMF yolundaki yolculukları, cumartesi ve pazar günleri oynanacak çeyrek final serileri ile başlıyor.

Heyecan dolu maçlara ve sürpriz olaylara şahitlik ettiğimiz 2017 Kış Mevsimi’nde normal sezon aşaması SuperMassive’in liderliği ile tamamlandı. Tamamı Türk oyunculardan oluşan kadrosuyla iyi bir sinerji yakalayan ekip, rakiplerinden bir gömlek üstün olduğunu da kanıtlamayı başardı. Hemen ardında ikinci sırada yer alan Team AURORA ile playoff’lara yarı finallerden katılma hakkı kazanan SUP, Crew – Galakticos serisinden GAL önde ayrılırsa bu takımla, CRW önde ayrılırsa ise FB-HWA serisinin galibiyle eşleşecek. AUR ise, GAL yarı finale çıkamazsa Crew ile, çıkarsa FB-HWA galibiyle karşılaşacak. Yarı final serileri bir sonraki hafta sonu, yani 8-9 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Ancak bunun öncesinde çeyrek final eşleşmelerine göz atalım.

Formasıyla, sosyal medya kullanımıyla ve ismiyle ligimize renk katan Team Galakticos, ilk sezonunda playoff’lara katılmaya hak kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Yarın, Lelouch koçluğunda güçlü bir takım izlenimi veren Crew ile karşılaşacak olan ekip, galip gelmesi halinde yarı finalde SuperMassive’in rakibi olacak. Lige vasat bir performansla başlayıp, alt koridordaki değişikliklerle toparlanmayı başaran 1907 Fenerbahçe Espor ise, ligde iki kez karşılaşıp mağlup ettiği HWA Gaming ile pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu seriden galip çıkan taraf da GAL’in yarı finale yükselmesi durumunda Team AURORA ile oynayacak.

Biz de 5Mid olarak tüm çeyrek ve yarı final mücadelelerini yakından takip edip, en doğru ve en hızlı şekilde sizlere aktarıyor olacağız.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir