League of Legends League of Legends Haberleri mix

100 Thieves, 2023 LCS Kadrosunu Duyurdu

LCS takımlarından 100 Thieves 2023 yılı League of Legends kadrosunu açıkladı. Üst koridorda Tenacity, ormanda temsilcimiz Closer, orta koridorda Bjergsen, alt koridorda Doublelift ve Busio beşlisi bu sezon 100T için forma giyecek.

 

Amerika Ligi (LCS) takımlarından 100 Thieves, temsilcimiz Can “Closer” Çelik haricinde tüm oyuncularıyla yollarını ayırmıştı. Organizasyon yaptığı dün gece yaptığı açıklama ile 2023 yılı kadrosunu duyurdu. League of Legends profesyonel sahnesinin en ikonik 2 ismi Bjergsen ve Doublelift’i transfer eden ekip, Tenacity ve Busio güçlendirmeleriyle yeni sezona hazır gözüküyor.

100 Thieves ve Eski Krallar

100T organizasyonu 2018’de profesyonel sahneye adım attı. Lige yeni katılan takımların yanı sıra daha ilk sezonunda iddialı bir kadroyla ikinci olan ekip, adından söz ettirmeye başladı. 2019 100t adına çok verimli geçmese de 2021’de yaşadıkları Yaz Sezonu şampiyonluğu ile Dünya Şampiyonası’nın yolunu tuttular. Sonraki yıllarda da LCS’in üst basamaklarında yer alan ekip geçtiğimiz sezon finalde Cloud9’a 3-0 kaybederek ikinci olup yine de Worlds yolunu tutmuştu. Dünya Şampiyonası’nde gruptan çıkamayan 100t’de ormancı Closer hariç tüm oyuncular ile yollar ayrılmıştı.

Bjergsen: League of Legends deyince akla gelen oyuncular arasında yer alan  oyuncu kariyerine Western Wolves formasıyla orta koridorda başlayıp bir sonraki durağı Copenhagen Wolves oldu. Takımla bir mevsim geçiren Bjerg, bir başla LEC ekibi Ninjas In Pyjamas’a transfer oldu. Burada iki mevsim geçiren orta koridor LCS temsilcisi TSM ile anlaşarak kariyerindeki en büyük adımı attı. Danimarkalı, 2014 Bahar Mevsimi’nin başında TSM’e transfer oldu ve o günden sonra yıllar boyu takımın değişilmezi olarak görüldü. Oyuncu son olarak 2022’de Team Liquid forması giymişti.

Doublelift: Profesyonel sahnenin en ikonik oyun arasında yer alan oyuncu, 1. sezondan beri bu sahnenin değişmez parçaları arasındaydı. Kariyerinde Team Curse,CLG, TSM ve Team Liquid formaları giyen nişancı 2 yıl önce emekli olduğunu duyurmuştu. Kariyerinde sayısız başarı ve şampiyonluk bulanan oyuncu 2023 yılında 100t forması giyecek.

Yeniler ve Closer

2 efsanenin yanında yer alacak Tenacity ve Busio daha öncesinde 100 Thieves’in akedemisinde forma giyiyordu. 2 oyuncu da akademi göstermiş oldukları başarılı performans ile bu sezon ana kadroya yükselme şansı elde etti. Temsilcimiz Closer’ın takımda tek değişmeyen parça olarak kalması, onun düşmeyen başarı grafiğinin etkisi. Takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan temsilcimize yeni sezonda 5mid ekibi olarak başarılar dileriz.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir