2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 4. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 4. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 4. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 4. hafta 1. günü geride bıraktık. DragonX – KT Rolster ve SANDBOX Gaming – Hanwha Life Gaming karşılaşmalarını izlerken sadece ilk seride üçüncü maçı görebildik. Günü puan ile kapatabilen takımlar KT Roslter ve SANDBOX Gaming oldu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 4. Hafta 1. Gün Sonuçları:

DragonX| 1 – 2 | KT Rolster

SANDBOX Gaming| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

 

DragonX – KT Rolster 1. Maç

Haftanın ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan ilki olan DragonX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria beşlisi ile mücadele etti. Takımın şampiyon tercihleri ise Camille, Lee Sin, Akali, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki KT Rolster’ın kadrosunda ise SoHwan, bonO, Ucal, Aiming ve Smeb yer aldı. Takım, kompozisyonunda Maokai, Rek’Sai, Karma, Ashe ve Kennen şampiyonlarına yer verdi.

Günün ilk maçı tam 35 dakika sürdü. KT Roslter’ın, ana rolü üst koridor olan iki oyuncu ile çıkması muhtemelen maçın en kafar karıştırıcı olayı oldu. By ounculardan SoHwan, Kennen ile üst koridora giderken Smeb, Maokai ile destek pozisyonunda oynadı. Ciddi bir altın farkının oluşmadığı karşılaşmadan zaferle ayrılan takım KT Rolster oldu. Maçın adamı olarak ise 5/3/10’luk Kennen performansı ile SoHwan seçildi.

DragonX – KT Rolster 2. Maç

Günün ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın mağlubu DragonX, Camille, Lee Sin, Sylas, Kalista ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

KT Roslter, tıpkı ilk maçta yaptığı gibi SoHwan’ı üst koridora, Smeb’i ise desteğe yolladı. Takımın şampiyon tercihleri ise Aatrox, Rek’Sai, Orianna, Varus ve Maokai’den oluştu.

31 dakika süren, serinin ikinci karşılaşmasında oyun başında aldığı üstünlüğü gittikçe arttıran bir DragonX izledik. KT Rolster’in destek Smeb hamlesinin işe yaramadığı maçta gülen taraf DragonX oldu. Maçın adamı olarak ise 4/1/6’lık Lee Sin performansı ile Pyosik seçildi.

DragonX – KT Rolster 3. Maç

Serinin son maçında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Önceki maçı kazanmayı başaran DragonX, Volibear, Shyvana, Lucian, Kalista ve Pantheon’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Destek Smeb taktiğine devam eden KT Rolster’ın şampiyon tercihleri ise Wukong, Trundle, Twisted Fate, Senna ve Maokai’den oluştu.

Seriyi bitiren maç tam 36 dakika sürdü. Orta oyunun sonlarına kadar elle tutulur bir altın farkının olmaduğu karşılaşmada 27. dakikadan itibaren KT Rolster gaza bastı ve haftanın ilk galibiyetini almayı başardı. Maçın adamı ise 5/0/8’lik Twisted Fate oyunu ile Ucal oldu.

SANDBOX Gaming – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan SANDBOX Gaming’in kadrosu Summit, OnFleek, FATE, Route ve Gorilla beşlisinden oluştu. Takım, kompozisyonunda Karma, Trundle, LeBlanc, Aphelios ve Thersh şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki takım olan Hanwha Life Gaming ise DuDu, CaD, Lava, Viper ve Lehends ile rakibinin karşısına dikildi. Takımın şampiyon tercihleri Mordekaiser, Volibear, Orianna, Ezreal ve Leona’dan oluştu.

40 dakika kadar süren, serinin ilk maçında orta oyunun sonuna kadar herhanbi bir üstünlükten söz edilmesi zordu. 32. dakikadan sonra ise SANDBOX Gaming, elde ettiği Baron güçlendirmesi ile ipleri eline aldı. Doğru takım savaşları ile zaferi elde eden takım, seride 1-0 öne geçti. Maçın adamı ise 7/1/4’lük Aphelios performansı ile Route oldu.

SANDBOX Gaming – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İlk maçtan zafer ile ayrılmayı başaran SANDBOX Gaming, ikinci maç için Wukong, Volibear, Fiddlesticks, Ezreal ve Leona’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu Hanwha Life Gaming ise Renekton, Olaf, Orianna, Senna ve Thresh şampiyonlarını tercih etti.

Günün beşinci karşılaşması tam 32 dakika sürdü. Tam bir kartopu etkisi gördüğümüz maçta SANDBOX Gaming, oyun başında elde ettiği üstünlüğü giderek arttırdı ve günün ikinci galibiyetini elde eden takım oldu. Maçın adamı olarak ise 5/0/9’luk Olaf performansı ile OnFleek seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 4. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek T1 – SeolHaeOne Prince ve Afreeca Freecs – DAMWON Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir