1907 Fenerbahçe, HolyPhoenix ve Julbu ile yollarını ayırdı League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, HolyPhoenix ve Julbu ile yollarını ayırdı

1907 Fenerbahçe, nişancıları Anıl “HolyPhoenix” Işık ve akademi ormancıları Jeppe “Julbu” Reinicke ile ve  yollarını ayırdığını Twitter üzerinden duyurdu.

Beklenen ayrılık haberi geldi. 1907 Fenerbahçe’nin, nişancı rolü için Volkan “Hades” Dinçer ile anlaşmasının ve lig maçlarında kendisine yer verilmemesinin ardından HolyPhoenix, resmi olarak takımdan ayrıldı. Kontrat veri tabanından ismi silindikten sonra takım sayfasından da ayrılığı duyurulan oyuncu, Twitter üzerinden şöyle bir tweet attı;

Ülkemizin yetiştirdiği en başarılı nişancılardan birisi olan HolyPhoenix, 2020 sezonuna Royal Youth bünyesinde başlamışdı. Sponsorluk problemleri dolayısıyla orman ve orta koridor rollerinde çaylak oyunculara yer veren takım ile Kış Mevsimi’ne başlayan nişancı sonradan takımdan ayrılıp 1907 Fenerbahçe ile anlaşmıştı. Lig aşamasını 13 galibiyet, 3 mağlubiyet ile birinci olarak tamamlayan ekip playofflarda finale kadar yükselmiş ve finalde fastPay Wildcats’i yenerek şampiyon olmuşlardı.

Yaz Mevsimi ise Kış Mevsimi kadar iyi geçmiyor gibiydi ünlü nişancı için. 1907 Fenerbahçe forması ile çıktığı 10 maçın 5 tanesini kaybettikten sonra takımı, eski nişancıları olan Hades ile anlaşma imzaladı. Sonraki lig maçlarında ise as kadroda yer alan isim Hades oldu.

Takım ayrıca Danimarkalı orman oyuncuları Jeppe “Julbu” Reinicke ile de yollarını ayırdığını duyurdu. Yaz Mevsimi’nin başında, takımın akademi kadrosuna katılan oyuncu, akademi liginde 10 kez forma giyme fırsatı buldu. Çıktığı ilk 6 maçı kazanırken son 4 maçı kaybetti. Sonrasında ise formasını, yeni gelen ormancı Yunus “Chosen” Baş’a kaptırdı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Lal 25 Temmuz 2020

    Japone ile baya iyiydiler ama son maçlarda fenerbahçe baya kötüydü birilerinin gidiceği belliydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir