2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 7. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 7. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 2. günü geride bıraktık. Günün ilk serisinde KT Rolster’a karşı mücadele eden T1, yıldız orta koridorları Faker yerine genç yetenek Clozer ile vadiye indi. Karşılaşmalar oldukça yakın geçse de T1, seriyi üçüncü maça uzatmadan kazanmayı bildi. Günün ikinci serisinde ise SANDBOX Gaming, ligin yeni takımı karşısında üçüncü karşılaşmaya uzayan bir seri ile zafer elde etmeyi başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 7. Hafta 2. Gün Sonuçları:

KT Rolster| 0 – 2 | T1

Team Dynamics| 1 – 2 | SANDBOX Gaming

 

KT Rolster – T1 1. Maç

  Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan KT Rolster’ın kadrosu SoHwan, bonO, Kuro, Aiming ve TusiN’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Kennen, Olaf, Orianna, Ashe ve Lux şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafındaki T1 ise Canna, Cuzz, Clozer, Teddy, Effort beşlisi ile sahaya çıktı. Faker yerine genç yetenek Clozer’a şans veren T1, Vladmir, Volibear, Zoe, Xayah, Rakan şampiyonlarından oluşan bir kompozisyon kurdu.

Günün ilk karşılaşması tam 37 dakika sürdü. Gözlerin, Faker’ın yerine giren orta koridor oyuncusu Clozer’da olduğu maçta bir dominasyon olmasa da T1’ın, takım savaşlarından biraz daha üstün çıktığını görebildik. Genç yeteneğin oldukça büyük katkısının olduğu bu üstünlükler, T1’a maçı getirdi. Maçın en değerli oyuncusu olarak 5/0/4’lük Zoe performansıyla Faker’ın koltuğunu dolduran Clozer oldu.

KT Rolster – T1 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında KT Rolster, ormancıları bonoO yerine Malrang ile vadiye indi. İlk maçın mağlubu KT Rolster, ikinci karşılaşma için Renekton, Volibear, Azir, Ezreal, Tahm Kench şampiyonlarını tercih etti.

İlk maçı kazanarak seride öne geçen T1 ise kompozisyonunda Camille, Sett, Akali, Aphelios ve Thresh’e yer verdi.

Serinin ikinci maçı 32 dakikada sona erdi. Tıpkı ilk karşılaşmada olduğu gibi, net bir üstünlük sağlayabilen bir takımın olmadığı maçta iki taraf da birbirine üstünlük kurmayı başaramadı. Maçın kazananını belirleyen an, yapılan son Baron savaşı oldu. Teddy, rakipten Baron güçlendirmesini çalıp bir de takım savaşının sonuna kadar hayatta kalarak serinin üçüncü maça uzamamasını sağladı. Maçın adamı olarak ise kimseyi şaşırtmayacak bir şekilde, 9/1/7’lik Aphelios performansıyla, Teddy seçildi.

Team Dynamics – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde karşı karşıya gelen takımlardan Team Dynamics, Rich, Beyond, Kuzan, deokdam, GuGer beşlisi ile vadiye indi. Takım, kompozisyonunda Akali, Trundle, Azir, Ashe ve Pantheon’a yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki SANDBOX Gaming’in beşlisi ise Summit, OnFleek, FATE, Route ve GorillA’dan oluştu. Takım, Jayve, Olaf, Corki,Aphelios ve Tahm Kench şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk maçı 26 dakikada sonuçlandı. Orta oyuna yaklaşana kadar göze çarpan bir üstünlüğün olmadığı maçta orta oyun itibariyle SANDBOX Gaming’in gaza bastığını gördük. Hem başarılı takım savaşları yaparak hem de objektifler rakiplerine kaptırmayarak seride 1-0 öne geçmeyi başardılar. Maçın en değerli oyuncusu olarak 5/2/10’luk Jayce performansı ile Summit seçildi.

Team Dynamics – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan mağlup ayrılan Team Dynamics, ikinci maç için Akali, Volibear, Zoe, Ashe ve Pantheon’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçı kazanarak seride öne geçemyi başaran SANDBOX Gaming’in kompozisyonunda ise Kennen, Olaf, Orianna, Aphelios ve Thresh şampiyonları yer aldı.

Serinin ikinci maçı tam 42 dakika sürdü. Ortalamanın gayet üstünde bir sürede biten maçın uzunluğunun sebebi, seyir zevki yüksek bir çekişmeye sahip olması değil, Team Dynamics’in oyunu bir türlü bitirememesiydi. Takım, hem savaşlarda üstünlüğü sağladı hem de objektiflerin büyük bir çoğunluğunu almayı başardı. Böylece seride durumu eşitledi. Maçın adamı ise 6/0/10’luk Zoe performansı ile Kuzan oldu.

Team Dynamics – SANDBOX Gaming 3. Maç

Günün son karşılaşmasında bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İkinci maçı kazanarak durumu eşitleyen Team Dynamics, son karşılaşma için Akali, Trundle, Sylas, Ashe ve Pantheon’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İkinci maçı kaybederek serideki üstünlüğünü kaybeden SANDBOX Gaming’in kompozisyonu ise Kennen, Lee Sin, Twisted Fate, Aphelios ve Nautilus’dan oluştu.

Günün son maçı 22 dakikada bitti. Oldukça hızlı biten karşılaşmada tam bir SANDBOX Gaming dominasyonu izledik. Rakibine hiçbir şekilde fırsat vermeyen takım, üçüncü maç ile birlikte serinin kazananı olmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 9/1/7’lik Lee Sin performansı ile OnFleek seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 7. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek SeolHaeOne Prince – Gen.G ve DRX – Afreeca Freecs karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir